Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mik az előnyei annak ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az előnyei annak ha az ember nem házasodik össze senkivel sem életében?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 08:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Azt főzöl, eszel, amit akarsz. Oda mész, ahová akarsz, a szabadidőd csak a Tiéd. Nem kell másra mosni, vasalni, más után pakolni, takarítani, és magad után is csak akkor, amikor Te akarsz. Nincs anyós, sógor, elkényeztetett keresztgyerek. Nincs veszekedés, méltatlan beszólások, sértő megjegyzések, sértődés, számonkérés. Azt veszel fel, amit akarsz, és arra is költesz, amire akarsz.

Ezt csak azért írtam, mert az előnyre kérdeztél. És sok nőnek ezek az előnyök. 😊

2018. ápr. 18. 06:24
 12/20 Juliusz48 ***** válasza:
75%
Az előnye, hogy bízhatsz magadban, és a hátránya, hogy csak magadban bízhatsz. A társadalom pedig hasonló korlátokat fog neked is állítani mint a házasoknak, csak te tőlük eltérő megoldást is találhatsz.
2018. ápr. 18. 07:55
 13/20 anonim ***** válasza:
9%

Azonfelül, hogy akkora szerencsétlen, hogy még ezt sem tudta összehozni és nem, nem a saját döntése volt hanem nem kellett a kutyának sem aztán bemagyarázta, hogy ez mekkora jó már...szánalmas élet!

Előnyei: lássuk ugyanúgy 42 fokos lázzal fájó végtagokkal fekszel otthon vagy éppen kórházban vagy infarktussal mint aki házas csak téged le se sz@r senki! Ugyanúgy fizeted a számlákat, kocsit, házat, mindent mint aki házas csak te egyedül vagy! Tulajdonképpen előny? Mi az előny? Szex? nincs semmi konfliktus?

Ugyanúgy átbaszhatnak csak még szerencsétlen is vagy aki nem kellett senkinek! és akkor az ilyenek gondolják, hogy tudnak nőzni :-) Igaz senki nem ment hozzájuk, senki nem vállalná őket ország-világ előtt mint férjüket de "pasinak" éppen elmegyegetnek........ez aztán hatalmas előny! Grat! Számomra aki sose volt házas - 40-50-60 éves - az totál gáz kategória! Inkább legyen elvált 2X mint akinek sose volt házastársa...emberileg nulla!

2018. ápr. 18. 12:38
 14/20 anonim ***** válasza:
11%

Sok minden elhangzott a fenti hozzászólásokban. Csak kettőt tennék még hozzá.

Az egyik: Vannak dolgok az életben, aminek a megvalósításához nem elég két kéz, vagy legalább is sokkal nehezebb két kézzel.

A másik: A házasságban élők statisztikailag kimutathatóan hosszabb ideig élnek. Főleg a férfiak.

2018. ápr. 19. 23:50
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

#13: Szerinted nem létezik olyan ember, aki a saját döntése miatt nem házasodik? :D

Nem az a totál gáz kategória, aki nem volt sosem házas, hanem az, aki ennyire primitíven fröcsögi a gyűlöletét az oldalra. Get life, ember.

2018. ápr. 20. 00:13
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

#3-as. Annyi baromságot hordtál össze, hogy ezt muszáj megválaszolnom. Én ugyanis nem vagyok házas, élettársam van meg 3 gyerekem.

"Nem fognak gyerekkel nyaggatni hogy jó lenne már egy gyerek."

Ez mi? Ha neked ez teher, akkor felesleges az életed. Gondold át.

"Nem muszáj annyit tűrnöd mint házasságban, és nagyobb mértékben lehetsz a magad ura."

És ez?! Tűrnöd? Biztos intézetben nőttél fel és azért nem láttál még normális családot.

"Nem fogsz tudni kivel összebújni este"

Ja. Persze. Mert azt aztán csak házasságban lehet. Meg gyereket is. Mert különben pokolra jutsz gondolom. :D

2018. ápr. 20. 08:07
 17/20 anonim válasza:
69%

42 eves vagyok, 2 gyereket nevelek, a nagy 20 eves lesz novemberben, a kicsi 6 lesz. 2 kulon kapcsolatbol szulettek. A nagyfiam apjaval 10 evig voltam egyutt, a kapcsolat 4. eveben erkezett a fiam, es vegig eszembe sem jutott, hogy osszehazasodjunk (leven volt elottem 2 hazassaga, nem eroltettuk a temat.. a gyerek miatt sem, mint oly sokan, akik a gyereket "ok"nak tekintik, hogy "na legalabb miatta hazasodjunk ossze...")

Ot en hagytam el, mert se csaladfenntartonak, se apanak, se tarsnak nem ert egy lyukas garast sem..

A kisfiam apjaval 6 evig voltunk egyutt, a kapcsolatunk alatt 2x kerte meg a kezem, mindvegig nemet mondtam, nem azert mert nem szerettem, hanem mert nem hiszek a hazassag intezmenyeben.. Pont mikor megszuletett a kicsi, 2 hetre ra lebukott, hogy van valakije.. Untig eleg volt vegigkuzdeni mindent ugy, hogy egyedul maradtam hitellel, kamasszal, kicsivel, gondokkal.. ha meg egy valast is vegig kellett volna csinalnom, az betette volna a kaput.

Nem azert nem hazasodtam, mert nem kellettem senkinek, hanem mert En nem akartam.. Ha ettol nulla ember vagyok a szemedben, hat akor ez van, ettol nemmleszek se tobb, se kevesebb.

2018. ápr. 20. 15:13
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Hülye az aki azt hiszi hogy a házasság valamit is pozitívan befolyásol.Sokan a lakáskölcsön miatt házasodnak manapság.A házastársad is leszarhat ha beteg vagy.
2018. ápr. 22. 12:14
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Simább a válás, mint házasság esetén. Nem kell bíróságra járni...
2018. ápr. 25. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Én, sem fogok házasodni, soha. Tekintve, hogy milyen ócska nők vannak. Akit ez zavar, így járt.
2019. aug. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!