Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az ötven feletti korosztályban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ötven feletti korosztályban miért az az általános vélemény, hogy feleségnek/anyának nem illik a családja nélkül szórakoznia?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm, aki 50 feletti és elvált, mesélte, hogy amikor ő volt fiatal, a feleségnek nem illett a férje nélkül elutaznia, mert megszólták, hogy biztosan megcsalja.

Az én anyám is azt mondja, hogy hgoy néz már az ki, hogy én a barátom nélkül megyek nyaralni, mert ez olyan mintha nem szeretném, és büszkén meséli, hogy ő amióta férjhez ment, egy napnál tovább sosem volt távol a családjától.

2018. márc. 22. 10:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöd?

Én 60 éves vagyok. A férjem hegymászó volt. Minden nyáron elment legalább egy hétre hegyet mászni. Én azalatt külföldre mentem a barátnőmhöz. És igen, a gyerek nagyjából 10 éves korától vitte őt is. Mert a gyerek is szeretett hegyet mászni. Én meg nem.

Azonfelül horgászott is. Szezonban havonta volt egy olyan hétvége amikor pénteken ment, vasárnap este jött. Én azalatt lánybulikat szerveztem.

A kutya nem foglalkozott azzal, hogy illik, vagy sem. Nekünk így volt jó.

Meg is vesztem volna, ha sosem lehettem volna egyedül, a család nélkül.

Anyukád nem engedte, hogy a férje hódoljon a hobbijának? Vagy ott lihegett a nyakában, amikor az ment volna egyedül, vagy a barátaival?

2018. márc. 22. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én anyum 50+ és simán elmegy a barátaival, kollégáival akár több napos kirándulásra is. Nem értem hol itt a probléma :D
2018. márc. 22. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi sem megyünk egymás nélkül nyaralni. Eszünkbe sem jut, nem azért mert ki mit szól. Ez egy baromság amúgy, hogy a pasinak lehet, a nőnek nem. Szerintem ha egy pasinak belefér, akkor fogadja el hogy a párjának is.
2018. márc. 22. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Az "illik-nem illik" nem korosztályhoz kötődik, típusok vannak inkább.

Tegnap azon akadt ki itt valaki (20 körüli lehet), hogy a barátnője, az ő tudta nélkül festette be a haját.... na hozzád mit szólna?

2018. márc. 25. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!