Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ötven feletti korosztályban miért az az általános vélemény, hogy feleségnek/anyának nem illik a családja nélkül szórakoznia?
Egy ismerősöm, aki 50 feletti és elvált, mesélte, hogy amikor ő volt fiatal, a feleségnek nem illett a férje nélkül elutaznia, mert megszólták, hogy biztosan megcsalja.
Az én anyám is azt mondja, hogy hgoy néz már az ki, hogy én a barátom nélkül megyek nyaralni, mert ez olyan mintha nem szeretném, és büszkén meséli, hogy ő amióta férjhez ment, egy napnál tovább sosem volt távol a családjától.
Egy ismerősöd?
Én 60 éves vagyok. A férjem hegymászó volt. Minden nyáron elment legalább egy hétre hegyet mászni. Én azalatt külföldre mentem a barátnőmhöz. És igen, a gyerek nagyjából 10 éves korától vitte őt is. Mert a gyerek is szeretett hegyet mászni. Én meg nem.
Azonfelül horgászott is. Szezonban havonta volt egy olyan hétvége amikor pénteken ment, vasárnap este jött. Én azalatt lánybulikat szerveztem.
A kutya nem foglalkozott azzal, hogy illik, vagy sem. Nekünk így volt jó.
Meg is vesztem volna, ha sosem lehettem volna egyedül, a család nélkül.
Anyukád nem engedte, hogy a férje hódoljon a hobbijának? Vagy ott lihegett a nyakában, amikor az ment volna egyedül, vagy a barátaival?
Az "illik-nem illik" nem korosztályhoz kötődik, típusok vannak inkább.
Tegnap azon akadt ki itt valaki (20 körüli lehet), hogy a barátnője, az ő tudta nélkül festette be a haját.... na hozzád mit szólna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!