Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfi számára óriási a tétje a házasságnak, mert ha anyagilag bukna rajta, a saját túlélését fenyegeti, ha pedig érzelmileg (is) bukna rajta, akkor a kb. egyetlen esélye nem jött össze a boldogságra?
1. a férfi EGYEDÜL marad a közös vagyon felével, utazgathat, azt csinál, amit akar.
2. a nő GYEREKKEL, akit nevelni kell, etetni, taníttatni, nulla kikapcsolódás, örök stressz a szünetek miatt, betegség... és ha olyan a pasas, odalök neki 30 rongyot "tartás" címén és csá
Hagyjátok már ezt a "szegény férifak, csőd a házasság" bullshitet... Szánalmas.
14-es vagyok.
Nem akarok vitába szállni veled, az én sztorim, teljesen más.A volt férjemről kiderült, hogy személyiségzavara van, amit kezdetben nagyon ügyesen álcázott.Arról nem beszélve, hogy mindig azt hallgattam, hogy nem gondolta, ennyi nyűg egy gyerek, ő még élni akar, bulizni (mellettem is megtehette ).Az én lelkiismeretem tiszta, megpróbáltam mindent, hogy együtt maradjunk.
Van egy másik oldala is a felvetésednek, és a férfiaknak miért az ilyen nők kellenek?
Felesleges az egymásra mutogatás.Az pedig, hogy egy válásnál ki mekkorát bukik,egyrészt a magyar jog hibája, másrészt azon bukik el, hogy a két fél, akik valaha szerették egymást, csak azon vannak, ki győz.
Továbbra is mondom, ott vannak a gyerekek, akik a legnagyobb vesztesei a válásnak.Akik anyát és apát is szeretik.Nem értem azokat a férfiakat, akik alig vagy egyáltalán nem keresik a gyermeküket.Azokat az anyákat sem, akik ok nélkül uszítják a gyermekeiket az apa ellen.De ez már egy másik kérdés témája lenne.
14,16-os vagyok.
Szerintem korrekt ember lehetsz, csak most csalódott.
Megértelek.Ismerem az érzést.Kívánom, hogy találd meg a boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!