Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlvédelmező férj. Mi a megoldás?
Igyekszem röviden leírni a dolgot: Férjem a legkisebb attrocitásra is agresszívan reagál, ami engem ér. Nagyon felhúzza magát, tiszta ideg stb. A volt felesége miatt egyszer valakinek betörte az orrát. Van pár kollégám, aki féltékenység miatt csesztet a munkahelyen, ezekről nem is szólok neki. Küzdősportolni kezdett nem régen, eddig nem használt neki.
Mit tegyek? Ez már nagyon a ló túlodala. Már kaptam rá többször megjegyzéseket, hogy állítsam már le és hogy választhattam ilyen idióta férjet. Nagyon kellemetlenül érzem magam e miatt.
irány a psichológus.
indulatkezelési nehézségei és impulzuskontroll-zavara lehet, meg még ki tudja, hogy mi.
egy nap még komolyan bajba kerülhet, és egy ilyen ne tanuljon küzdősportokat, mert félő, h. rossz eszköz a kezében.
Ez NEM túlvédelmezés, hanem szimplán agresszív idióta.
Én egy pillanatig nem tudnék együtt lenni ilyen emberrel, mert komoly bajba is kever(ed)het a "remek" konfliktuskezelési módszerével, továbbá én süllyednék el szégyenemben, ha valakinek ok nélkül nekiugrik.
Te tényleg nem érzed, milyen gáz ez a viselkedés?! Értem én, hogy szerelem, meg stb., de nemár.
Keress egy doktort, vagy egy agresszió-kezelő pszichológust, vagy egy válóperes ügyvédet.
Ahogy látom csak romlik a helyzete, és nem fogja küzdősportok alapját se elfogadni, hogy ez nem agresszióra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!