Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Errol tenyleg le kellene szoknom?
Szerintem ez teljesen jó, hiszen megvan az összebújás meg az ébredés is.
Másrészről viszont meg tudom érteni a párodat is, én is ki tudok borulni, mikor "van még tíz percünk együtt lenni" bármi miatt, és csak előveszi azt a hülye telefont. :D Szóval, ha az ő szempontját nézed, akkor érthető tényleg, hogy mi a problémája, hogy pici idő van, és mégse vele töltöd.
De szerintem, ha neki is így megfogalmazod a dolgot, ahogy nekünk leírtad, nem létezik, hogy ne értse meg. Reggeli rutinod része, ennyi. (Egyébként azt szokták mondani, hogy baromira nem egészséges ilyenkor telefont nyomkodni, de nem mondok ilyet, mert ugyanezt csinálom. :D)
Esetleg megfordítani a dolgot? Gondolom, ő nem veled ébred. Szól az óra, telefonozni, aztán hozzábújni a maradék időre, ha mindent megnéztél? Még az is lehet, hogy így több idő jutna, mint a 20 perc szundi. :)
Én is úgy vagyok vele, hogy ébredés után kell még 15-20 perc, amíg teljesen "betöltődik" a rendszer. Addig gyakorit nézek, face stb. (szigorúan fekve - betakarózva) Mi még nem lakunk együtt, ha ott alszok nála akkor nem csinálom, mert ő nagyon nem szereti, ha nyomkodom a telefonomat. Olyankor inkább összebújok vele.
Én megértelek téged is, mert én is ilyen vagyok. Én ugyan ebben a helyzetben inkább nem nyomkodom a telefont, mert őt ez nagyon zavarná. :/
Nem értem a hisztijét.
Én is szeretek összebújni, de reggel vagy olvasok, vagy végigpörgetem az üzeneteket, mert a puszta szeretgetéstől még álmosabb leszek, ami idegesít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!