Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évforduló ajándék. Ki mit tenne a helyemben?
Én készítenék egy kép kollázst a kapcsolatunk elejétől egészen a terhességig és hagynék pár üres lapot a baba fotóinak olyan kezdettel, h "Hamarosan folytatjuk...;)". Persze minden kép alá valami SAJÁT gondolatot írnék, h ezzel is személyesebb legyen a dolog :)
Ha nincs is otthon lehetőség kinyomtatni a képeket, de összegyűjtheted őket egy USB kulcsra és megkérsz egy barátnődet/családtagodat, h vigyen el nyomdászhoz :))
B.,
Egy szép csatos befőttes üvegre teszel egy masnit és szépen szétnyírkált 1 mondatos gondolatokkal teszed tele olyan címmel a befőttes üveget, h "100 dolog amit imádok benned". :)
Köszönöm a válaszokat.. A kollazst már előttem az a gond. Nem birtam kivarni. De a folytatasa jó ötlet.
3-ik válaszoló: a kérdésem nem az volt hogy szerintetek korai a terhesseg? Pláne ha házasok vagyunk és nem a baba miatt hazasodtunk meg 7 együtt töltött év után. Tipikus van sapka-nincs sapka hozzaszolasod fölösleges volt
A férfi mindig is férfi marad.
Igen, szeretjük az ajándékokat, mindenféle kedvességet, de a legnagyobb ajándék a testi kényeztetés.
Igen, írtad, hogy ekkora pocakkal már kicsi a mozgástered, de minden megoldható ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!