Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a feleségem mellett nem tudok olyan laza lenni mint a haverjaimmal?
Nem lehet hogy korábban bírált téged bizonyos tulajdonságaidért?
Nekem is volt ilyan kapcsolatom. A párom többször szóvá tette bizonyos tulajdonságaimat, hogy neki az nem tetszik, onnantól kezdve nem tudtam a jelenlétében természetesen viselkedni. Hiába próbáltam, nem ment. Teljesen más voltam mellette mint pl. a barátaimmal.
Egyébként szerintem bizonyos keretek között ez nem baj.
Szerintem nem baj ha a nő azt látja hogy a férje komoly, felelősségteljesen tud viselkedni. Egy családfő legyen is ilyen. Ne idétlenkedjen lépten-nyomon.
Aztán a barátokkal szemben nyilván mások a viszonyok, velük jobban elengedheti magát az ember.
De aranyosak a korábbi válaszolók.
Szóval a feleségem előtt is nyugodtan mondhatom, hogy "De megb asznám azt a csajt", ha tényleg ez jut eszembe, úgy mint a haverjaim előtt?
Eddig férfiak ide miért nem válaszoltak?
11:
De hát te beszélsz más feleségének a megkúrásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!