Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vetnek meg és nevetnek ki, amiért várunk a házasságig?
20 éves vagyok, a párom 22. A nyáron lesz az esküvőnk, és addig nem szeretkezünk. Szeretném tisztán odaadni magam neki, és ő is nekem. Miért vet meg és nevez naiv kislánynak ezért mindenki, akivel szóba kerül a téma? Miért kérdőjelezik meg, hogy másoknál van még igaz szerelem? Persze fröcsögnek a romantikus filmekre és regényekre, hogy irreális, ami azokban van, pedig a mi szerelmünk még azokat is túlszárnyalja. Talán erre irigykednek?
Legalább nekünk az egészségre is nagyobb az esélyünk, nem kapunk el mindenféle betegségeket.
Több barátnőm is van, akik évente járnak rettegve nőgyógyászhoz szűrésre, mit ne mondjak, nagyon kellemes lehet még az orvosnak is széttenni, miután fűvel-fával lefeküdtek... A másik barátnőmnek pedig minden antibiotikumszedés után kiújul a gombája, amit az egyik fiútól kapott vszeg még régen. Mindegy, ebbe nem is megyek bele, én nem ítélkezem felettük, én barátkozom is velük, csak nem értem, miért kell degradálni, mert én nem ezt az utat választottam, és a párom sem.
Kislány, nem attól igaz szerelem egy kapcsolat, hogy házasság előtt nincs szex. Éretlen gyermeteg a felfogásod.
Ha nem d..gsz össze-vissza mindenkivel és megfelelően védekezel, akkor nem kapsz el semmilyen nemi betegséget.
A ti döntésetek, azt csináltok, amit akartok. Egyébként nem is tudom, hogy miért foglalkozol mások véleményével.
A házasság utáni szex a ti döntésetek. Viszont ehhez senkinek semmi köze. miért kell másokat beavatni a saját szexuális életetekbe? Azért néznek rátok furcsán, mert manapaság ritka az ilyen. Én sme értem teljesen, hogy miért kell az esküvőig várni...mi fog változni azután? De persze ez a ti dolgotok, mánsak meg nem kell elmondani. :)
22/L
Ne érdekeljen mások véleménye!
Egyébként lesz mit tanulnotok,nem biztos,hogy habos torta lesz a szexuális életetek....
Én eddig egy férfival voltam/vagyok szexuális kapcsolatban, aki jelenleg is a párom, több mint öt éve. Vele és akkor éreztem úgy, hogy akarom és szeretem, pedig 20 éves voltam, nem egy alkalmam lett volna rá előtte. Ez nem előny vagy hátrány, csak egy tény rólam. :D Másnak a 3. partnere, a 15. vagy a 40. lesz a befutó.
De szerintem egyszerűen f..szság ennyit várni, meg úgy tenni, mintha ez annyira tiszta és fantasztikus dolog lenne. Mondjuk abból, hogy közöttetek és a fűvel-fával szexelő között szerinted csak a légüres tér van, mindent elárul. :D De amúgy csináljátok, én nem gondolkozom úgy mint te, de mivel ez engem nem érint, nagyjából le is sz..rom. :)
Szerintem jól teszitek.:) Irigyek mert kilógsz a sorból.
Amúgy nem vallásosak vagytok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!