Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető még ez a házasság?
12 éves házasok vagyunk, van egy fiunk. Közös erővel elrontottuk a házasságunkat. Mindketten tettünk érte, hogy elhidegüljünk egymástól. Ősszel azt mondtam neki, hogy elválok, nekem ez nem megy. Ekkor sírt, hogy próbáljuk meg még egyszer. Adjunk 1 évet magunknak. Belementem, úgy gondoltam, ennyivel tartozom neki. Menet közben megismerkedtem egy nős férfival, ahol hasonló a helyzet. Rengeteget beszélgettünk, éjjel-nappal. Találkoztunk is személyesen is, pár csók elcsattant, de más nem történt. Majd mindketten megijedtünk a helyzettől, megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Viszont tudom, hogy ő is többet érez irántam, mint kellene és én is. Küzdünk az érzéseink ellen, mellette meg otthon próbáljuk a helyzetet rendbe hozni.
Most a férjem nincs itthon, külföldön van. És borzasztó, hogy egész jól elvagyok nélküle. Nem tudom, mi lesz a vége ennek az egésznek.
Itt nem az a kerdes h megmentheto e hanem az h szeretned e megmenteni:-)Az alapvetoen jo, de unalmas hazassagok menthetoek. Az enyemet konkretan egy szereto mentette meg (akit azota elhagytam) mert o dobbentett ra, hogy en alapvetoen szeretem a ferjem amit mindig is tudtam-De mar nagyon reg ereztem.
Vizsgald meg h titeket megis mi tart ossze? Szereted e ot annyira vele eld le az eleted? Mi most ezen dolgozunk,elkezdtunk kozos programokat csinalni es odafigyelunk egymasra. Nehez, mert az erzeseket nehez visszahozni de megoldhato.
Az is kerdes h a masik pasitol mit szeretnel? Van perspektiva hosszutavon vagy csak fellangolas?:-)
Szoval ezeket magadban kell lerendezned eloszor ahhoz h lepni tudj:-)
Kavarás kavarás hátán...nem világított rá semmire. Nő vagy, persze, h kellesz, de kinek, inkább ez a kérdés.
2-es is csak toldozgatja a semmit...
Mikor tanulják meg az emberek, h amíg tisztességgel le nem zárnak egy kapcsolatot, addig csak olyan embereket vonzanak be, akik hasonlóan nem tudják mit akarnak, hasonló helyzetben vannak ill, csak kihasználják a bizonytalan nőt.
Le kell zárni a rossz kapcsolatot. Aztán tisztességgel feldolgozni, helyére tenni mi lett elrontva stb. Utána szabad csak másik partnert nézni. Amíg ez nincs meg csak futjátok a felesleges köröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!