Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házaspárok nagy része csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házaspárok nagy része csak érdekből van együtt?

Figyelt kérdés
Sose értettem mi a jó ebben a házasság bizniszben. Sok pártól azt hallani, hogy mielőtt össze házasodtak minden szép és jó volt, de azután egyre több lett a baj, elhidegültek egymástól, ritkább lett az együttlét, stb. Nem értem miért jó egyeseknek, ha egy másik embertől függenek érzelmileg, anyagilag és minden téren. Egy csomó visszaélésre ad lehetőséget a házasság. Tudja az egyik fél zsarolni vele a másikat. Aztán ha valaki nagyon megszívja, utána csak magára számíthat, mint ahogy sokszor előfordul ilyen és mégis sokan akarnak házasodni még 2018-ban is. Mi értelme ennek? 2018-ban sincs több esze az embereknek?

2018. jan. 30. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nem létezik, hogy házasság előtt minden szép és jó, utána meg minden hirtelen elromlik. Az a kapcsolat már eleve szar volt ahol ilyesmi történik. Persze ezt nem igen fogja neked senki bevallani. Egy házasság is, és egy élettársi kapcsolat is annyi amennyit a 2 ember beletesz, se több, se kevesebb.

Vannak akik hisznek a házasságban és kész. Szeretnének a törvény előtt is egymás hozzátartozói lenni, továbblépni egy pasim-csajom típusú kapcsolatnál. Ennyi. Akinek van esze, felfogja, hogy a kapcsolat/házasság sikere/bukása, nem azon múlik milyen jellegű kapcsolatban élnek, hanem hogy mit tesznek érte.

A hozzáállásod rossz. Ezzel erővel kapcsolata se legyen soha senkinek, mert minek, mert egy része úgyis szakítás lesz. Igen, a másik fele meg boldogan éli az életét a párjával. Aki nem kockáztat, nem is nyerhet.

Egy kapcsolat boldogságáért, és a megromlásáért is 2 ember a felelős. Azok, akik az adott viszonyban vannak. Jól kell választani, tudni kell ismerni önmagad, mire vágysz, milyen társ illik leginkább hozzád, tudni kell megismerni a másikat, őszinteségen alapuló viszonyt kialakítani, és ez alapján már kiszűrhető ki az akivel boldogok lesztek és ki az akivel nem érdemes hozzútávra tervezni mert nem passzoltok.

2018. febr. 1. 00:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is kalap szar volt a kapcsolatom, mégis elvettem feleségül. Miért? Mert szarul nézek ki, és totális csődnek érzem magam. Örültem hogy nem kell magányosan élnem. Ennyi. Amikor még csak együtt jártunk, akkor is 2-3 havonta volt egy könyöradomány-szex a részéről, amúgy meg egy frigid, rideg nő. Azóta van már gyerekünk, lakásunk, de nekem totál szívás sz életem. Már arra is gondoltam hogy Dunába ugrok. Annyira szánalmasnak és értéktelennek tartom magam, hogy már minden percem a depresszióról szól...
2018. febr. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!