Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendezett csaladi elet, (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendezett csaladi elet, (nem reszletezem), de azt a bizonyos elsot a mai napig nem tudtam felejteni, mar elnezest, de van meg mas ilyen hulye is mint en?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Fáj, hogy nem tudtam vele rendesen lezárni.
2017. dec. 29. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Én tartom vele a kapcsolatot, barátok tudtunk maradni.
2017. dec. 29. 12:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Es ez nem okoz tovabbi tusket ?
2017. dec. 29. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Miért kellene elfelejteni?! A normális tecciktudni az volna, ha minden exünkkel tartanánk a normális vagy baráti kapcsolatot. Normális világban ez lenne a normális.
2017. dec. 29. 12:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ilyet, vegul ez is egy lehetoseg a feledes utjaban.
2017. dec. 29. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Van.Ha nem is elsőt de valakit akivel bennem van a mi lett volna ha es még ezer kérdés. Semmit nem tudok róla már három éve.
2017. dec. 29. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Normál esetben senki sem felejti el. És nem is hagyja, hogy ez tönkretegye a kapcsolatát.
2018. jan. 5. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Igen.múltkor összfutottam vele és olyan furcsa is volt az egész mintha izgatott lettem volna.

Nem kellett volna megcsalnom és ott hagynom :(

2018. jan. 6. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem felejtettem el nem is akarom. Nagyon szuper 7 közös évünk volt. Együtt nőttünk fel, csomó közös élmény. Miért kéne elfelejteni. De vége lett, nem bántam meg ezt sem. Jóban vagyunk, de már évek óta nem beszéltem vele, hisz szép lassan eltávolodtak az útjaink. De mai napig úgy gondolok rá mint egy családtagra.
2018. jan. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!