Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek meggondolhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolhatja még magát gyerekvállalás terén?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én már nagyon szeretnék babát, az anyagiak is megvannak hozzá, de ő mindig azt feleli, hogy majd pár év múlva. Hozzá teszem, hogy én 30 éves vagyok, ő pedig 43. Félek, hogy ki fogok csúszni az időből. Már ott tartunk, hogy azt se szereti, ha csak felhozom ezt a témát, pedig eddig sose erőltettem,mindig diszkréten és arra ügyelve, hogy ne sűrűn hozzam fel ezt a témát, mégis, mint ha írtózna a gyerekvállalástól. Egy haverja mondta, hogy neki azt mondta, hogy nem akar gyereket, csak az időt húzza. Szerintetek mit tegyek? Szeretni, szeretem, bár vannak hiányosságok a házasságunkban pl (szex terén is) de szeretem és ő is ragaszkodik hozzám. Tudom, nem ez a megoldás, hogy ide írok, de már nagyon el vagyok keseredve ez miatt.

2017. dec. 7. 14:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"De miért csak otthon csökkenti a szexet? Bárkivel bárhol szexel, lehet gyerek."

na de legyél már okos, kérlek! :))

ha nem a feleségének csinál gyereket, szerinted mit érdekli őt, ha becsúszik?

ha prostikhoz jár, akkor ott figyelnek erre.

ha szeretője van, akkor meg irány az abortusz, vagy megszakítja a kapcsolatot a nővel.

hivatalosan egy nős férfi csak a feleségéért felel, ha balkézről becsúszik egy gyerek, leszarja.

érdemes azon elgondolkozni, hogy a kapcsolat elején is ilyen kevés, kéthavi szex volt, vagy ez fokozatosan alakult ki azzal, hogy a kérdező egyre gyakrabban hozta fel a gyerektémát?

van-e eü. probléma?

normális, egészsgéges 43 éves férfi kéthavi 1 szexszel egészen biztosan NEM éri be.

2017. dec. 7. 17:40
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért házasodtál vele össze, ha tök egyértelmű, hogy nem akar gyereket?

Ne mondd, hogy ez eddig nem volt tök nyilvánvaló.

2017. dec. 7. 18:03
 23/28 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem, nem volt nyilvánvaló, mert régebben beszélt róla és nem volt tabu felhozni sem. Az utóbbi 3 évben viselkedik furcsán. A megcsalást nem tudom róla elképzelni...
2017. dec. 8. 09:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hohy te mit tudsz elképzelni, az igazság lehet teljesen más is. Azzal se voltál sokáig tisztában, hogy nem akar gyereket. Amúgy én ezt a szex-mentességet úgy értékelem, mintha nem bízna benned. Mivel tudja, hogy te akarnád, ezért lehet (akár tudat alatt) attól tart, hogy majd valahogy "becsúszik", mert mesterkedsz. Szeretőnél ettől nem kell tartania általában.

Azért nagyon undorító a férjed viselkedése. Szíve joga eldönteni, hogy ő maga akar-e gyereket vagy sem, de a döntését nem kényszerítheti rád azzal hogy évekig ámit, aztán már el is megy feletted az idő és már mindegy lesz. És emiatt az ellentét miatt képesek vagytok egy langyos híg f.stalicska házasságban tengődni ahelyett, hogy egy megfelelőbb társat találnátok mahatok mellé.

Beszélj vele, öntsetek tiszta vizet a pohárba, aztán menjen mindenki a maga útjára. Ha egy ilyen fontos kérdésben ellentét van, akkor nincs keresni valótok egymás mellett. Te örökre boldogtalan leszel, és üres ek fogod érezni magad ha elmarad az áhított anyaság. Visszatekereni az időt meg nem lehet. Őt meg lehet az viselné meg, ha akarata ellenére miattad bevállalná. Nem kell erőltetni ezt a házasságot tovább és kész.

Egy életünk van, éljük úgy, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb legyen.

2017. dec. 8. 10:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Ok. Az elejèn nem volt ilyen....De hàrom ève mi a faszra vàrsz?? Igazàn nem akarlak megbàntani de most komolyan....
2017. dec. 8. 13:23
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen előfordulhat, hogy régebben nem volt a gyerekvállalás ellen, de látja, hogy esetleg a környezetében sok kisgyerekes pár elvált, tönkrement a kapcsolata, és emiatt fél gyereket vállalni. Aki ennyire fél, az nem hiszem, hogy meggondolja magát.

Te abban a helyzetben vagy, hogy mérlegelned kell. Ha neked egy még meg sem született személy (gyerek) fontosabb, jobban szeretnéd, mint ahogy a férjedet szereted, akkor hagyd ott, válj el és keress mást. Bár azzal számolj, hogy a pasik akit gyereket szeretnének, többségében 30 felett is, inkább huszonéves nőket választanak.

Egyébként olyan nem létezik, hogy korábban semmi jel nem utalt arra, hogy nem olyan szívesen vállalna a párod gyereket, mint amennyire te vágysz rá. Max nem vetted észre. Nem tudom mennyi ideig voltatok együtt házasság előtt, nem is fontos. Időtől függetlenül NEM ismertétek meg egymást elég jól, sajnos a problémátok ezt mutatja. Az ilyesmi nem jön elő hirtelen csak mert összeházasodtatok. Már eleve ott volt.

Egyébként pedig, előbb magát a kapcsolatot kéne rendbe tenni, mert láthatóan az sem működik megfelelően. A kommunikáció, mint olyan, nem létezik köztetek, a szexuális életetek a nullával egyenlő, emellett a bizalom sem teljes, az ő részéről semmiképp sem. Különben nem vette volna kézbe a védekezést óvszerrel. Fél attól, hogy becsapod, és szándékosan teherbe akarsz esni.

Erre a langyos fosra gyereket vállalni egyenlő lenne azzal, hogy 2-3 éven belül szinte biztosan elváltok. Ugyanis egy gyerekkel milliószor nehezebb. Amellett, hogy anyagi és erkölcsi felelősséggel jár, ami egy alap nyomás az embereken, ott van még az is, hogy az életetek teljesen meg fog változni, nem lehettek kettesben akkor amikor akartok, nem a szórakozás és a közös programok lesznek az elsők, ha a gyerek megbetegszik, nektek kell gondoskodni róla, még akkor is, ha 2 hete nem volt időtök szeretkezni egy kiadósat stb stb. Mivel már most romlott a kapcsolatotok, később ez még rosszabb lesz gyerekkel, ha bevállaljátok.

Ha tőle akarsz gyereket, akkor beszéljétek át, de mindenek előtt a házasságotokat kéne helyre tenni, mert ez amiben vagytok, még igazi párkapcsolatnak sem nevezhető. Ha ő nem akar gyereket, és neked ő így már nem kell, nem szereted többé emiatt, akkor hagyd ott. Ő is találhat hozzá való társat, és te is.

2017. dec. 12. 14:43
 27/28 anonim ***** válasza:

A férjed 43 éves, mostanáig nem volt gyereke. Érthető, hogy nem akarja fenekestől felforgatni az életét. Egyet kell értenem a korábbi válaszolóval, a bizalmát valszeg eljátszottad, fél, hogy ráerőlteted a gyereket. Azt írtad, szereted. Ha valóban így van, el kell fogadnod így. Ha neked a még csak vágyaidban létező gyerek fontosabb, akkor viszont válj el. Ez a te döntésed, senki nem adhat megfelelő tanácsot, pláne totál ismeretlen emberek.

70N

2017. dec. 12. 17:10
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy meggondolja magát ennyi idősen. Nem akar gyereket. Pont. Ezt vagy elfogadod ha szereted, vagy ha annyira nem, és egy meg se született "valaki", fontosabb, akkor hagyd ott és keress mást.

Én is azt gondolom, hogy attól is fél, hogy akarata ellenére kész tények elé állítod (a tudta nélkül szándékosan teherbe esel, nem védekezel, mert annyira görcsösen ragaszkodsz a gyerekhez). Bizonyos nők hajlamosak erre a lépésre. Amit amúgy nem javaslok, mert simán küldhet abortuszra is. Aztán vagy vállalod, vagy felneveled egyedül a gyereket, és ebben az esetben remélem nem lenne bőr a képeden gyerektartást kérni, mert az ő akarata ellenére tartottad meg a porontyot. Akkor adott esetben vállald is egyedül minden terhével együtt.

2017. dec. 15. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!