Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek meggondolhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolhatja még magát gyerekvállalás terén?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok a férjemmel. Én már nagyon szeretnék babát, az anyagiak is megvannak hozzá, de ő mindig azt feleli, hogy majd pár év múlva. Hozzá teszem, hogy én 30 éves vagyok, ő pedig 43. Félek, hogy ki fogok csúszni az időből. Már ott tartunk, hogy azt se szereti, ha csak felhozom ezt a témát, pedig eddig sose erőltettem,mindig diszkréten és arra ügyelve, hogy ne sűrűn hozzam fel ezt a témát, mégis, mint ha írtózna a gyerekvállalástól. Egy haverja mondta, hogy neki azt mondta, hogy nem akar gyereket, csak az időt húzza. Szerintetek mit tegyek? Szeretni, szeretem, bár vannak hiányosságok a házasságunkban pl (szex terén is) de szeretem és ő is ragaszkodik hozzám. Tudom, nem ez a megoldás, hogy ide írok, de már nagyon el vagyok keseredve ez miatt.

2017. dec. 7. 14:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, rosszul választottál?
2017. dec. 7. 15:39
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanez a szitu nálunk is. Minden alkalommal kötelező darab a gumi, nehogy véletlen gyerek legyen és kb két havonta 1szer van vmi...
2017. dec. 7. 15:40
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elég silány kapcsolat akkor..
2017. dec. 7. 15:44
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
Uhh, két havonta egyszer??? az kb semmi. Nem akar gyereket, ez így a leírásod alapján elég nyilvánvaló. Pár év múlva sem akar majd. Te még időben vagy ahhoz, hogy találj egy olyan férfit, akivel családot tudsz alapítani. Meg hát egy olyan férfit, akinek a libidója sem ilyen kicsi, hogy beérje két havonta szexszel.
2017. dec. 7. 16:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyereket akarsz elválsz. Ha jó a langyos fos életed hátralévő részére, akkor sok boldogságot.
2017. dec. 7. 16:07
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

"Meg hát egy olyan férfit, akinek a libidója sem ilyen kicsi, hogy beérje két havonta szexszel."

szerintem nem a libidója kicsi, hanem annyira fél a gyerekvállalástól, hogy inkább redukálja a szexet otthon.

otthon, hangsúlyozottan.

aztán ki tudja, hol, kitől jut még szexhez.

2017. dec. 7. 16:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar gyereket, csak mondta, hogy akar.

Most vagy elválsz és még van időd találni olyat aki akar és lesz esélyed 35 előtt szülni.

Vagy vársz és 40 felett kapsz észbe, amikor már alig van esélyed arra, hogy teherbe ess.

2017. dec. 7. 16:27
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Negyven éves nő vagyok és én is ebben a helyzetben voltam. Most válj el! Ez tanács és figyelmeztetés egyben.
2017. dec. 7. 17:08
 19/28 anonim ***** válasza:
18. és veled is kevesebbet szexelt a párod, pont emiatt, h. ne legyen gyerek?
2017. dec. 7. 17:09
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
De miért csak otthon csökkenti a szexet? Bárkivel bárhol szexel, lehet gyerek.
2017. dec. 7. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!