Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire hasonlítotok a párotokra személyiségben?
Baráti párommal 83% körül.
Szerelmimmel 99%+ emberileg.
Személyiségben annyira nem, de a véleményünk rengeteg dologban egyezik. A világot, az embereket nagyjából hasonlóan látjuk, csak kicsit máshogy állunk hozzá. A párom nagyon álmodozó típus, én kicsit jobban a földön járok. Ő sok mindenbe belekezd, sok mindent eltervez de ritkán fejezi be, én kevesebb dolgot csinálok, de abban maximalista vagyok. Ő sokszor hagyja, hogy kihasználják, segít olyan embereknek, akik konkrétan sz.nak a fejére. Én is szeretek segíteni másoknak, de azért nálam van egy határ.
Viszont mindketten nagyon pozitívan gondolkodunk. Nem hagyjuk, hogy bárki azt mondja nem vagyunk valamire képesek. Határozott emberek vagyunk. Az anyagiak egyikőnket sem érdeklik, stb stb. Szóval a lényeges dolgokban mindig egyet értünk, a hozzáállásunk hasonló, 1-2 kisebb dolog van csak, amiben különbözünk, de abban ég és föld vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!