Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a házassági szerződések mekkora részének van értelme?
Olyan sokan írják, hogy mindenáron kell, de aztán kibukik, hogy valami olyan marhaságot akar beleírni, amit már eleve szabályoz a törvény a házasság intézményén belül.
Szerintetek ezeknek a papíroknak mekkora része lehet indokolt, és mekkora része lehet irracionális paranoia?
Lehet én vagyok buta, vagy naiv, nem tudom kövezzetek meg
De ha én bízom a páromban, nem iratok vele ilyet.
D e lehet már velem van a baj, és nem ezzel a világgal
Most nem is ezen van a hangsúly. Vannak helyzetek, amikor jó döntés lehet, viszont sokan pl beleírják hogy az örökségként kapott xy vagyonukat a párjuk ne vihesse el váláskor.... Az ilyen emberek a felelősségteljes gondolkodásról papolnak, verik a mellüket, hogy ők mindenre odafigyelnek, eközben lényegében nincsenek tisztában a házassággal magával... Felelős dolog úgy aláírni a házassági szerződést, hogy nem tudják, mi az? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!