Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezném akik régóta együtt vannak a párjukkal. Szex előtt/közben/után van csók, ölelés, kedveskedés?
Nem szexelek és borzasztóan zokon veszi.
Anyagi függőség miatt vagyunk együtt.
Most is pakolok, ő nem azt mondja, mit segítsek, haenm ő megy el itthonról, mert le sem lehet ülni. Mondtam neki, hogy fogd meg és tedd el. Erre jött megint a fellengzős lekezelő dumával, hogy persze, akár én is elpakolhatnék. Mondtam, ebédelünk és menjünk együtt. Erre nem mond semmit, de látom, hogy a fenébe kívánja az együtt elmenést. Nem tudom, ki várja most, akihez annyira szaladni kellett. Elvileg kutyát etet, ez kb 30 perc. Kíváncsi vagyok, hány óra múlva ér haza...
Téged etet a fals dumával.
Hogy a kérdésre válaszoljak, nálunk megvan az intimitás még akkor is, ha nem torkollik szeretkezésbe. Szex után is természetes az utójáték, hiszen nem elég a nő testét megölelni, a lelkét is meg kell. Sajnos ezt a férfiak szeretik elfelejteni
Ha csak az anyagi függőség tart mellette akkor viseld el zokszó nélkül hogy használ. Vagy gondolodj el rajta hogy neked mennyi pénzt ér meg az hogy kiéli a szexuális vágyát rajtad és veled nem törődik.
Neki biztos megéri mert kap egy takarítőnőt, szakácsot, prostit, mosónőt, szólav "all in one" fillérekért.
Ha úgy gondolod hogy boldog szeretnél lenni akkor nem számítanak az anyagiak, lelépsz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!