Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek egy haldokló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy haldokló házasságok megmenthet egy közös gyerek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok a férjemmel és nagyon ellaposodott a házasságunk. Már próbáltam annyi mindent, hogy megmentsem. Az a problémám, hogy nem egyeznek az igényeink...pl ő elvan havi egy szexel,de nekem azért ennél több kell, meg hát minőségileg is vannak gondok... Gyerekünk nincs, mert ő nem akart eddig, de úgy néz ki, hogy a későbbiekben se. Neki az az élete, hogy hajkurássza pénzt, ami így is van elég neki bőven... Szerintetek, ha megpróbálnám rábeszélni a gyerekvállalásra, megoldódnának a gondjaim? Azért beszélek egyes számban, mert neki ezek nem gondok...neki csak az üzleti problémái az igazán fontosak... Van köztünk 10 év korkülönbség is. Én 28 vagyok, ő 38

2017. szept. 15. 14:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
fiatal vagy még, ha nincs jobb ötleted váljál... nem vagyok váláspárti, de egy ilyen szitut ez tud csak megoldani... márha ez megoldás
2017. szept. 15. 17:33
 22/31 anonim ***** válasza:
48%

Bennem is az a kérdés merült fel, hogy hogy tud úgy teherbe esni, hogy nem is szexelnek? És a férj nem akar gyereket.

De már az első fele is komoly akadály akkor is, ha a pasi tudta nélkül akar teherbe esni. Így évek kérdése is lehet.

Azt se értem, miért lenne jobb és több a szex a gyerektől.

Ha meg a férj nem akar gyereket, akkor örüljön, ha aludni hazajár. El fog menekülni otthonról.

Abban is biztos lehetsz, hogy továbbra is csak neked lesznek gondjaid. A gyerekkel is.

Gondolom a kérdező nem akar válni, mert van pénz bőven, így nem kapna semmit. De ha sikerül lepetézni, akkor kap gyerektartást bőven.

2017. szept. 15. 18:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek a legrosszabb döntés amit hoznak ebben az esetben.
2017. szept. 15. 19:56
 24/31 anonim ***** válasza:
86%
28 éves létedre szánalom, hogy ennyire ostoba vagy. Ha ennyi idős korodra nem jött meg a józan eszed, akkor nem is fog, úgyhogy azt javaslom, hogy SOHA SENKIVEL ne vállalj gyereket.
2017. szept. 15. 20:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Vicces gondolat. :D

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ha nem tudsz aludni, akkor igyál-e egy liter kávét... :D

2017. szept. 15. 23:47
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem, csak rosszabb lesz tőle.

De tévedsz - szerintem. Nem a pénzt hajkurássza, hanem menekül otthonról. Az a férfi, aki nem tud a munkájába menekülni, az asszony elől, az inni kezd.

Az eltérő szexuális igényeitek mindig is el fog térni, soha nem lesz jobb. Sőt később még a kisebb is lesz neki, meg puhább is, miközben te még nagyobbat, keményebbet szeretnél.

Nálunk fordítva volt. Az asszony nem akarta soha. Ma már én nem akarom, most meg én vagyok a rossz, hogy nem akarom...

Jobb ha elváltok.

2017. szept. 16. 23:07
 27/31 anonim ***** válasza:
#26 Szóról szóra ugyanez történt velem.
2017. szept. 16. 23:16
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

#27 Nem csak velünk. Ez a "jellemző".

Tönkreteszi az embert az asszony, utána meg szidja, hogy rossz, és elválik tőle. Majd jön a "minden férfi szemét", és ezt hírdeti. Nézz csak körül, szinte mindenhol ez van.

2017. szept. 17. 12:50
 29/31 anonim ***** válasza:
16%

Elvileg nem.

De mindig van kivetel.Mint abban,hogy megcsalas utan meg helyrejohet egy hazassag...

Egy sztori,nem en szereplek benne.

Fiatalon osszekerult par,tizenevesen jon a baba.Par ev mulva megromlik a kapcsolat,bevallalnak meg egy gyereket,hatha...

A no felrelep 26 evesen,egy idosebb hazasemberrel,beleesik,gyereket akar tole is.

A pasi felesege kidobja,de kesobb osszejonnek megint,ujrakezdik.

A fiatal no visszasomfordal a parjahoz,ket gyerekehez,egy ev mulva megszuletik a 3 . kozos gyerek,azota minden oke koztuk...

Ilyen is van,de nem lathatunk bele,valojaban mi is tortent kozottuk...

2017. szept. 17. 20:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Egy általam ismert sztorit írok le.

Az anya félrekūrt, és évek múlva kiderült, mire az idióta lotyó késnek ment a gyerekei szeme láttára (!!). Két gyerek volt a házasságban. Újrakezdték egy gyerekkel, ami “helyrehozta” a dolgokat, de ahogyan látom és hallom, hogy a nő hogyan beszél a párjával, még a hideg is kiráz. Én azt a nőt a pali helyében rég elhagytam volna vissza se nézve, nemhogy gyereket csináljak még neki.

2017. okt. 1. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!