Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy haldokló házasságok megmenthet egy közös gyerek?
Bennem is az a kérdés merült fel, hogy hogy tud úgy teherbe esni, hogy nem is szexelnek? És a férj nem akar gyereket.
De már az első fele is komoly akadály akkor is, ha a pasi tudta nélkül akar teherbe esni. Így évek kérdése is lehet.
Azt se értem, miért lenne jobb és több a szex a gyerektől.
Ha meg a férj nem akar gyereket, akkor örüljön, ha aludni hazajár. El fog menekülni otthonról.
Abban is biztos lehetsz, hogy továbbra is csak neked lesznek gondjaid. A gyerekkel is.
Gondolom a kérdező nem akar válni, mert van pénz bőven, így nem kapna semmit. De ha sikerül lepetézni, akkor kap gyerektartást bőven.
Vicces gondolat. :D
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy ha nem tudsz aludni, akkor igyál-e egy liter kávét... :D
Nem, csak rosszabb lesz tőle.
De tévedsz - szerintem. Nem a pénzt hajkurássza, hanem menekül otthonról. Az a férfi, aki nem tud a munkájába menekülni, az asszony elől, az inni kezd.
Az eltérő szexuális igényeitek mindig is el fog térni, soha nem lesz jobb. Sőt később még a kisebb is lesz neki, meg puhább is, miközben te még nagyobbat, keményebbet szeretnél.
Nálunk fordítva volt. Az asszony nem akarta soha. Ma már én nem akarom, most meg én vagyok a rossz, hogy nem akarom...
Jobb ha elváltok.
#27 Nem csak velünk. Ez a "jellemző".
Tönkreteszi az embert az asszony, utána meg szidja, hogy rossz, és elválik tőle. Majd jön a "minden férfi szemét", és ezt hírdeti. Nézz csak körül, szinte mindenhol ez van.
Elvileg nem.
De mindig van kivetel.Mint abban,hogy megcsalas utan meg helyrejohet egy hazassag...
Egy sztori,nem en szereplek benne.
Fiatalon osszekerult par,tizenevesen jon a baba.Par ev mulva megromlik a kapcsolat,bevallalnak meg egy gyereket,hatha...
A no felrelep 26 evesen,egy idosebb hazasemberrel,beleesik,gyereket akar tole is.
A pasi felesege kidobja,de kesobb osszejonnek megint,ujrakezdik.
A fiatal no visszasomfordal a parjahoz,ket gyerekehez,egy ev mulva megszuletik a 3 . kozos gyerek,azota minden oke koztuk...
Ilyen is van,de nem lathatunk bele,valojaban mi is tortent kozottuk...
Egy általam ismert sztorit írok le.
Az anya félrekūrt, és évek múlva kiderült, mire az idióta lotyó késnek ment a gyerekei szeme láttára (!!). Két gyerek volt a házasságban. Újrakezdték egy gyerekkel, ami “helyrehozta” a dolgokat, de ahogyan látom és hallom, hogy a nő hogyan beszél a párjával, még a hideg is kiráz. Én azt a nőt a pali helyében rég elhagytam volna vissza se nézve, nemhogy gyereket csináljak még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!