Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan romolhat el egy házasság 1 év alatt annyira, hogy válássá fajuljon?
Van több (távolabbi) ismerősöm, akiknél "dúlt a love", összeköltöztek, majd volt esküvő is, tervezték a gyereket, aztán 1 évvel az esküvő után múlva már el is váltak. Nem tartozik rám, hogy miért, ezért nem vájkáltam a magánéletükben, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi siklik ki ilyenkor ennyire, hogy esküvő után ennyire rohamosan megromlik a kapcsolat? Házasodni nem azzal szokás, akit már ismerünk valamennyire, tudjuk, hogy milyen, gondolom már volt téma a közös jövő is, a gyerekvállalás, stb..akkor mi történik esküvő után ilyen gyorsan, ami váláshoz vezet? Én még nem házasodtam, de szeretnék és szeretném, ha jól csinálnám és nem tenném tönkre a friss házasságomat rövid időn belül, ezért vagyok kíváncsi ezekre a "hibákra" (tudom, aki kíváncsi, hamar megöregszik).
Nektek van ilyen tapasztalatotok, sztoritok, amiket biztos forrásból tudtok?
Együtt kell élni egy jó darabig és ha az működött, akkor a házassággal sem lehet nagy probléma.
Bár a házasság már a mai formájában inkább egy szükségtelen kolonc, ami megnehezíti a szétválást, úgyhogy nem is nagyon értem, hogy mi az értelme?
Jó-jó, tudom! Kell a szép ruha, meg a felhajtás, de annál nagyobb gáz utána egy évre elválni.
Nekik eleve! rossz volt a kapcsolatuk is, csak ciki felbontani az eljegyzést, így házasodjunk felelőtlenül.
Egyetlen gyűrű sem ment meg egy eleve szar kapcsolatot, csak aztán még utóbb a válással is szívhatnak, ahelyett, hogy lefújták voltna az egészet, és keresnek magukhoz illő párt.
Jonnek a mindennapok. Addig minden szép és jo, míg a fiú ugymond csak udvarol a lánynak. Mindenki szépen kioltozve, kinyalva, napi 2-3 órát egyutt vannak. De házasság után jon az egyuttélés, munkábajárás, háztartás, gyerekek. Na itt jon az igazi munka. Nekem is a szomszédomban pont ugyan ez volt a helyzet (gyereket leszámítva, mert tudták, hogy ennek így nincs értelme).
Mi házasság elott már 2 évet egyutt éltunk és sokmindenben kellett osszehangolodni. Nemhiába a mondás: Lakva ismered meg a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!