Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy anya irigy a lányára?
A párommal 5 éve együtt vagyunk,szeretnénk összeházasodni jövőre.amikor azonban megemlítettem anyukámnak,hogy nem örülne e neki csak annyit mondott,hogy de....biztos...arra fel kell anyagilag készülni..
Szülői segítséget nem kapunk és nem is várunk el,mindent mi ketten állunk...bem értem miért nem tud örülni..egyszer kétszer hallottam már mikor az élettársának sírt,hogy őt vegye el feleségül..gondolom ezért.
Egyszerűen nem akar velem beszélni erről. Senki nem várja el a támogatást töle csak örülnie kéne,miért nem megy?
Az öcsémet folyton előttem dicséri mennyire sovány,mert tudja,hogy rosszul esik..amikor 70 kgs voltam bántott,hogy kövérvagyok,mikor 40 akkor meg azért ,hogy rossz rámnézni...most is vékony vagyok,de még vékonyabb szeretnék,ezt tudja jól..mindig neki akartam megfelelni és sosem sikerült..most meg azt mondja híznom kellene sokkal jobban néztem ki 70kgsan...mindenki az ellenkezőjét mondja..
Miért nem tud velem örülni??
" apával közösen építették ki az egzisztenciát"
Jaj, csak a NAV rá ne jöjjön, hogy évekig csak tisztelettel adóztak.
" apával közösen építették ki az egzisztenciát
Jaj, csak a NAV rá ne jöjjön, hogy évekig csak tisztelettel adóztak."
Nem mindenki suttyó adócsaló, mint például te ;)
Letezik,persze.
Bennem is volt egy rossz erzes,tudom ezert kapok itt,lepontozast is vallalom...mikor kamaszodott,elkezdett bulizni jarni...jo lett volna ,ha velem is tortennek meg izgalmas dolgok,nemcsak a munka,a haztartad...
Ereztem ,oregszem,mar csak az var ram,hogy anyos,nagymama leszek,es huss,vege az eletemnek...ennyi volt..
Viszont mikor kirepultek a gyerekek,elkezdtunk mi is koncertekre jarni,szinhazba,furdokbe...rs elmult,ez az"irigyseg"...
Szerintem is azert nem orul a hazassagotoknak,mert ot nem akarja a parja elvenni .
Na meg mar,ha amugy is tobb eve egyutt eltek,nem olyan nagy durranas egy eskuvo.Valahogy masabb volt regen,eloszor egyuttjartunk,eljegyzes volt utana eskuvo,es csak utana koltoztunk ossze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!