Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most tényleg én romboltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én romboltam szét egy családot, és én vagyok a levetett, buta liba, aki halálba kerget másokat?

Figyelt kérdés

5 hónapig voltam kapcsolatban egy nálam 7 évvel idősebb férfival (én 24 éces vagyok), közös ismerősön keresztül ismerkedtünk meg egy szülinapi buliban. Azt állította, hogy komoly kapcsolatot szeretne, de valahogy a tettei nem voltak összhangban ezzel, alig ért rá, és a programok is sekélyesek voltak, mindig csak sétálgatás, kaja/mozi, aztán szex, másnap pedig tipli. Viszont nagyon sokat keresett, amikor nem voltunk együtt, érdeklődő volt. 5 hónap után szakítottam, mert nekem ez kevés. Akkor bevallotta, hogy házas, és azért titkolta, mert rettegett, hogy emiatt nem kell nekem, pedig az asszonnyal már semmi nincs köztük, és megbeszélték, hogy válnak, de most már muszáj elmondania nekem, mert fél, hogy elveszít. Elküldtem a büdös francba.

Kicsit nyomozgattam utána, és kiderült, hogy még a nevéről is hazudott, kamufb-ról írogatott. Megtaláltam fb-on a feleségét, és megláttam, hogy van 2 kicsi gyerekük is, és több tucat boldog családi fotójuk van. Azonnal írtam az asszonynak egy hosszú levelet, részletesen leírtam, hogy mik történtek, közös képekkel (alig készült ilyen amúgy, kerülte ezt is, és a netre nem tehettem ki, de erre mindig talált kifogásokat) igazoltam a történetet. Leírtam, hogy végtelenül sajnálom, hogy így kell megtudnia, de úgy érzem, joga van tudnia az igazságot.

A feleség azonnal visszaköltözött az anyjához. A kedves "férj" vissza akarja könyörögni magát, és azóta egy nyugtatós öngyilkossági kísérleten is túl van. Azóta a nő ocsmány leveleket ír nekem, de még a nő pár barátnője is írt. Ezeknek az a lényege, hogy egy moslék, beképzelt kis egyetemista, karrierisra liba vagyok, aki maximum szexre jó, senki sem fog velem családot alapítani, és ha néha még meg is dugnak, akkor sincs esélyem egy feleség és gyerekek ellen, mert én semmi magasabb rendű kapcsolatra nem vagyok alkalmas, és most is csak annyi szerepem volt, hogy örökre tönkretegyek egy egész családot, és a halálba hajszoljak másokat.

A közös ismerőst, akinek a buliján megismerkedtünk, kérdőre vontam, hogy miért nem szólt, hogy nős ez a pasi, és ő csak annyit mondott, hogy nem akart elrontani a másiknak egy numerát, úgysem jelent semmit, utána pedig azért nem, mert tudta, hogy ezt tenném: szétrombolnék egy családot a saját egóm miatt.

Teljesen kiborítanak ezek a szavak, egyáltalán nem értem, miért lenne bármi igaz ezekből. Miért lennék én a hibás azért, mert egy férfi nem tud hűséges lenni a saját feleségéhez, és ráadásul még engem is átver?

Mit lehet kezdeni ezzel az egész szituációval?

2017. szept. 7. 21:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%
Semmit nem tett a kérdező a család szétrombolásával kapcsolatban. Ő csak közölt egy információt a nővel. De senkit nem kényszerített, hogy azt tegyék amit tettek. A férj lépett félre és a feleség döntött úgy, hogy ezért elköltözik a gyerekekkel. Mármint fura lett volna, de dönthetett volna úgy is, hogy megbocsát. Illetve, hogy egy házban maradnak más nem a gyerekek kedvéért. Nem ezt tette, másképp döntött. Innentől az ő felelőssége, az ő reakciója. A kérdező áldozat ebben az egészben, akit bűnbaknak tettek meg.
2017. szept. 8. 07:39
 22/33 Noblesse Oblige ***** válasza:
94%

Én pedig megadom a kérdezőnek az állva vastapsot. Mert megérdemli.

A feleség most dühös így a nyílvánvalón vezeti le a haragját. Úgyhogy fogadni sem érdemes a leveleit. Sem az asszisztáló barátaiét.

A Pató Pál uraságoknak pedig üzenem (úgy hogy én ilyen drámát megéltem): az igazság elódázása nem megoldás. Csak mélyebb és fájdalmasabb lesz a sebb amikor kiderül hogy éveken át csak bejárónő volt a másik életébe. Miközben ő is kereshette volna a boldogságot egy másik ember mellett aki méltóbb hozzá!

Mert nem a megcsalás a legszörnyűbb az egészben, hogy a férjnek más kell, hanem a feleséget ugyanúgy leköti, leláncolja és hazugságban ringatja. De a nő évei is mennek és egyre szűkülnek a lehetőségei.

Szóval kedves Nyulak!... akarom írni Urak!

Jusson ez eszetekben akkor amikor kiderül hogy az egész életetek csak egy hazugság volt!

2017. szept. 8. 08:29
 23/33 anonim ***** válasza:
14%
Nem arról van szó, hogy rossz ember vagy, amiért írtál neki. Hanem hogy csak mert te igazság bajnoka típus vagy, nem biztos, hogy mindenkinek erre van szüksége. Te nem döntheted el, hogy másnak mi essen jól. Nagyon nehéz ám egy embernek azzal szenbesülni, hogy összeállt egy gazemberrel, és még gyereket is csináltak. Ráadásul ha még te nem kaptál ilyen bizonyító erejű levelet a gyerekeid apjáról, nem tudhatod, te mit reagálnál. Ne akard másnak megmagyarázni, hogy valami jó, csak mert neked megfelelő.
2017. szept. 8. 08:58
 24/33 anonim ***** válasza:
32%
*szembesülni
2017. szept. 8. 08:59
 25/33 anonim ***** válasza:
92%

Véleményem szerint jól tettél mindent. Azt, hogy elmondtad, azt is. A nő nem rád haeagszik, csak nem tudja hová összpontosítani a haragját, mert "szegény faszi" öngyilkos akart lenni.

Nincs igazuk, ezt ők is tudják, a haverra meg pláne ne hallgass, ő járult hozzá a család tönkretételéhez, hogy hallgatott a sztoriról és nem te!!!

Ezeket az embereket kukázd ki az életedből és légy büszke rá, hogy neked van gerinced!

2017. szept. 8. 09:08
 26/33 anonim ***** válasza:
6%

Mind hibásak vagytok, ne csak rájuk fogd.

A férfi hibás, nyilván ezen nincs mentség és magyarázat.

A feleség hibás, mert fenyegetőzik ahelyett, hogy észszerűen viselkedne.

Te hibás vagy, mert minek teszed szét a lábad egy olyan férfinak, akit alig ismersz? Szóval te tényleg egy buta liba vagy, a hapsi meg egy gerinctelen senki, de attól még nem kéne a nő barátnőit is bevonva fenyegetőzni, mert ez rajtuk már nem segít.

2017. szept. 8. 09:46
 27/33 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem baj, hogy írtál neki bizonyítékokkal, mert ha később kiderül. Minden kiderül csak idő kérdése, hiába az álnév, kamu profil, akkor nem hitte volna el a felesége, hogy Te nem tudtad, hogy nős. Akkor ténylegesen Téged hibáztatott volna.
2017. szept. 8. 12:51
 28/33 anonim ***** válasza:
92%

Már nem azért, de hogy írhatjátok azt szegény kérdezőnek, hogy jobb lett volna a gyerekeknek apával felnőni?

ILYENNEL?????? Ne haragudjatok, de ennél még a semmi is jobb.

Így azt látják, hogy az anyjuk következetes, és a megcsalásnak megvan a büntetése. Ha az apjuk velük élne, előbb utóbb nekik is feltűnt volna, hogy apuci hazudik (mert a gyerek NEM hülye!), de teljesen természetesnek gondolnák, hogy a drágalátos fater semmibe veszi az anyjukat.

Mindezt úgy mondom, hogy én is apa nélkül nőttem fel, de inkább így, mint egy hülyével, akin látom, hogy kutyába se nézi az anyámat, vagy a nőket úgy általánosságban.

21/L

2017. szept. 8. 13:05
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
...csak úgy elmélkedem. Ezt a lehetőséget még senki nem vetette fel. A feleség lehet azért is dühös,mert esetleg még most is szereti a férjét. Lehet, hogy az általános elvárásnak felel meg azzal,hogy elhagyta, hiszen az Ő helyzetében a köz megítélése szerint ez szinte kötelező.
2017. szept. 8. 16:28
 30/33 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem volt jogod borítani a dolgot. Meg kellett volna szakítani minden kapcsolatot a pasival és kiszállni ebből az egészből. Nem a te dolgod. Neked nincs semmi közöd az ő házasságukhoz. Eddig legalábbis nem volt....
2017. szept. 8. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!