Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérdemelte a srác a pofont, vagy a csaj volt buta liba?
Volt itt egy kérdés.Egy srác udvarolt egy lánynak ő visszautasította.Majd a sráccal elkezdett kavarni a lány húga.Végül lefeküdtek egymással.
A csaj meg reggel látta,hogy a srác ki jött a húga szobályából és lekevert neki egy pofont.
Csak szerintem gáz a csaj viselkedése?Legalábbis a pofonnal nagyom átlépte a határokat
azt a pofont én a totális győzelem félreérthetetlen jutalmaként értékelném és igen jót nevettem volna rajta.
győzelem,visszavágás,plusz megalázás,ez a susztermatt.
2-nek totálisan igaza van :))) Ez akkora nyakleves volt a lánynak, mint ide a szaturnusz. Elegáns, profi,elevenbe vágó.
Egyébként simán lehet, hogy a srác, és a hugi sokáig együtt maradnak, ki tudja, lehet csak összejöttek, aztán járulékos, véletlen a "bosszú", amit a lány úgy is értékelt. Ezért adott pofont. Mellesleg pofozkodni senkinek nincsen joga, egy lánynak sincsen előjoga pofozkodni. Igen súlyos taplóság, akkor is ha ennek van már hagyománya a kultúrkörünkben. De úrinő nem pofozkodik, ez alapszabály. (a srác egyáltalán nem biztos, hogy rosszul járt, amikor ez a lány kikosarazta. Sőt, erős a gyanúm, hogy a hugival járt jobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!