Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek ilyen gyanakvó, féltékeny?
Az én történetem az, hogy 9 éve együtt vagyok egy férfivel. A kapcsolatunk 7. évében megcsalt, viszonya volt, de úgy döntöttem folytatom vele. Ennek már 2 éve, azóta a felesége vagyok. Az eset után gyanakvóbb, féltékenyebb vagyok, ugrom az esetleges jelekre hogy van megint valakije, és ez borzalmas...Nem érzem azt hogy tényleg csal, de automatikusan figyelek erre, kattog az agyam, bizalmatlan vagyok,na.
Szeretem ezt a férfit, ezért (egyelőre) nem opció a válás. (egy másik férfival is bizalmatlan lennék)
Hogyan tudnék ezektől a gondolatoktól kissé elvonatkoztatni, nem agyalni rajta?
Szeretnék tényleg értelmes segítő válaszokat. Ha az a véleményed, hogy el kellett volna hagyni, megfog újra csalni, azt inkább le se írd.
Köszönöm!
Ha eltört egy pohár próbáld meg összeragasztani. Ugyanolyan lett mint előtte? Nem. Na ugyanez a helyzet a bizalommal (is).
Megbocsájtasz? Igen , hozzád megyek feleségül! (A házasság akkor lenne őszinte ha tiszta szívből történt volna. Mivel gyanakszol így nem az, és meg sem bocsájtottál , csak szeretnél de nem megy.)
Ha én szeretem a párom és megbecsülöm , tisztelem egyértelmű , hogy nem csalom meg. Nincs az az ok az a helyzet amiért meg tenném. Úgyhogy én elgondolkodtam volna mielőtt új esélyt adok neki nemhogy házasságot. Sajnos nem tudsz változtatni a gyanakvásodon és ez a házasságotokba fog kerülni. Jobb embert érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!