Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek ilyen gyanakvó, féltékeny?
Figyelt kérdés
Az én történetem az, hogy 9 éve együtt vagyok egy férfivel. A kapcsolatunk 7. évében megcsalt, viszonya volt, de úgy döntöttem folytatom vele. Ennek már 2 éve, azóta a felesége vagyok. Az eset után gyanakvóbb, féltékenyebb vagyok, ugrom az esetleges jelekre hogy van megint valakije, és ez borzalmas...Nem érzem azt hogy tényleg csal, de automatikusan figyelek erre, kattog az agyam, bizalmatlan vagyok,na.
Szeretem ezt a férfit, ezért (egyelőre) nem opció a válás. (egy másik férfival is bizalmatlan lennék)
Hogyan tudnék ezektől a gondolatoktól kissé elvonatkoztatni, nem agyalni rajta?
Szeretnék tényleg értelmes segítő válaszokat. Ha az a véleményed, hogy el kellett volna hagyni, megfog újra csalni, azt inkább le se írd.
Pedig el kellett volna hagyni és meg fog újra csalni, bár szerintem már az elmúlt két évben is megtette. Ha fáj az igazság, akkor is ez van.
2017. aug. 29. 18:32
2/23 anonim válasza:
Erre nem lehet olyan valaszt irni, amilyet varsz. Varat akarsz epiteni a szarbol, es kozben csodalkozol, hogy szaros leszel. Majd ha vegre egyszer rajossz, hogy meg kell mosakodni, ahhoz hogy ne buzologj, te is ra fogsz jonni erre.
2017. aug. 29. 19:21
3/23 anonim válasza:
Megcsalt és még együtt vagytok? Ez a kettő üti egymást. Nem értem komolyan, ennyire nem lehet szeretni valamit, hogy még ez sem húz meg egy határt egy nőnél. Ez a helyes érzés: a gyanakvás ilyen esetben hiszen hogy a fenébe bíznál meg benne, amikor egyszer már eljátszotta a kártyáit?
2017. aug. 29. 21:19
4/23 anonim válasza:
Megcsalt, aztán bűntudatból elvett feleségül hogy megtartson és legalább te sem pampogsz, hogy nem te kellesz neki.
Az a baj, hogy megnyugtató válaszokat vársz, de ilyet nem nagyon tudunk írni. Az emberek nem változnak sajna. :(
2017. aug. 29. 23:51
5/23 anonim válasza:
Megcsalt és utána hozzámentél? Nem túl okos döntés.
2017. aug. 30. 01:14
6/23 A kérdező kommentje:
Válás is létezik a világon, a házasság nem jelent garanciát. Ha újra meg is csalna az nem azert lesz mert elvett...
Én hiszem azt hogy meg tud javulni valaki, a bizonyításának ez volt az egyik foka, hogy elvett, ennyi. A kérdésre senki nem válaszolt, csak az oltogatàs megy. Elhiszem hogy nem egy a felfogásunk az életről, de itt egyik válasz sem a kérdésre válaszolt, ezert egyik se hasznos. Nem az érdekelt kinek mi a magán véleménye.
2017. aug. 30. 06:07
7/23 anonim válasza:
A pasid max. azert vett el, hogy pontosan azt hidd, amit ide leirtal. A valaszok meg azert igy erkeztek, mert ilyen kapcsolatban elve soha az eletben nem leszel nyugodt, igy a problema gyokere ott van, nem pedig benned, hanem hogy rohasztod magad egy szar viszonyban arra varva, hogy egyszercsak var lesz a szarbol, ahogy irtam. Amig magadat nem rakod rendbe, addig mindig ilyen leszel, es egy ilyen kapcsolatban ez soha nem fog sikerulni. Oltogatni meg senki nem oltogatott, csak probaltunk ravilagitani, hogy eppen hogyan alazod magadat. Ez sok ilyen helyzetben levo embernek nem tetszik, mert makacsul probalnak ragaszkodni a sajat vilaglatasukhoz.
2017. aug. 30. 08:16
8/23 anonim válasza:
Pedig hasznosak a válaszok, csak nem egyeznek a te véleményeddel. Az emberek 99%-a gyanakvó lenne.
2017. aug. 30. 08:43
9/23 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne ha szétmentünk volna, egy új partnerrel is ez lenne.
2017. aug. 30. 09:17
10/23 anonim válasza:
"Amig magadat nem rakod rendbe, addig mindig ilyen leszel..." - te is egyike vagy azon kerdezoknek, akik varjak azokat a valaszokat, amik pontosan azt irjak le, amit ok gondolnak, es ha azok, amelyek erkeznek ezzel nem egyeznek, akkor szamukra tokeletesen erthetetlenek, el se olvassak oket, csak puffognak, hogy oket oltogatjak. Rendben, akkor oltogatunk. Varjal a csodara, es kozben ragd le mind a tiz kormodet, hogy egy ez az aranyember epp mikor un meg teged megint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!