Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
"Csak nem tudom miért ennyi idő után és gyerek után jut ez eszébe"
Csak mert biztos olyan hűű..de sokat beszélgettek és foglalkoztok egymással.
Mikor beszélgettetek utoljára olyan nagyon mélyen és sokat bármiről?
"Csak nem tudom miért ennyi idő után és gyerek után jut ez eszébe."
Eddig bírta. Ő is lehet úgy van vele, ez az egy élete van és vannak olyan vágyai amit a felesége nem hajlandó megtenni akkor megszerzi más módon mert ő sem lesz fiatalabb.
Van ilyen. Én amúgy alapból nem értem mi az, hogy nincs orális szex. Lehet velem van valami hiba, de ez nem egy olyan extra nagy dolog amit az ember egyszerűen nem hajlandó megtenni pláne akkor, ha kívánja a párját.
Mintha odatennél egy tányér levest majd közölnéd, hogy kanál az nincs mert te nem vagy hajlandó kanalat használni, itt egy villa. Nos, a legtöbb ember 2 évig sem fogja csak villával enni a levest, keres egy olyan nőt akinek van kanala.
Amíg csak levelezget addig még van visszaút. De ha csak egy kis szopásért félrekúrna a férjed, akkor az annyit is ér. Írom ezt mind férfiként.
Ha nem tetszik a testalkadod, akkor kezdj el járni edzőterembe és kezdj bele tőmegnövelő étrendbe, fél év alatt kikerekedsz nagyon szépen :) De ezt ne a férjedért, hanem magad miatt tedd meg elsősorban. Jót fog tenni az önbizalmadnak és az énképednek is. Nem beszélve a pozitív egészségügyi hatásokról.
Mindenképp beszélj erről a férjedről is, hogy van-e más, mélyebb oka ennek a kis kikacsingatásnak, de ez nagyon nem jó jel! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, de a kommunikáció nagyon fontos.
A gyerek miatt ne aggódj, semmivel nem jobb neki egy szeretet nélküli családban felnőni, mint csonkacsaládban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!