Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Apukák! Más is érzi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukák! Más is érzi, hogy semmi szükség nincs rá a saját családjában?

Figyelt kérdés

Elég ha hazaadod a pénzed, és ne legyél láb alatt? Bármelyik idegen, sőt még a kutya is előtted van a sorban? Szavad nincs, de te vagy a hibás minden rosszért?

Biztos nem én vagyok az egyetlen. Más ezt hogy éli meg, mit csinál?

2017. aug. 22. 23:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Milyen iskola az ilyen? Alap, hogy oviba, suliba együtt mennek a szülők szülőire, fogadóórára, egyéb sulis programokra amennyire csak lehet a munka miatt. Válj el én azt mondom, meg fog nyugodni a lelked és azért na add fel, lehet még boldog kapcsolatod. Itt csak pénzautomata Vagy a nejednek. Normális nő nem várja el és nem is fogad el mindent, akkor sem ha tudnád neki lazán fizetni. Nőként is azt mondom, egy kapcsolat elején ne fizess mindent, sőt sokáig, mert sok a pénzéhes nő és csak azért akar férjet, hogy könnyebb legyen neki anyagilag.
2017. aug. 29. 11:57
 32/40 A kérdező kommentje:
Sok lehetőségem nincs. De újrakezdeni sincs erőm, időm már...
2017. aug. 29. 23:03
 33/40 anonim ***** válasza:
Ha boldog akarsz lenni, úgy igazából zsigerből, akkor erőd is lesz hozzá. Elég fiatal lehetsz, de amúgy sincs korhoz kötve a párkapcsolat. Sokan nyugdíjasan házasodnak, összeköltöznek, az meg, hogy 40 körül születik valakinek gyermeke az meg ma már természetes (felénk legalább is). Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat. Saját magad rángasd ki elsősorban a depresszióból és ha magadért teszel, hidd el máshonnét is megjön a segítség.
2017. aug. 30. 07:51
 34/40 anonim ***** válasza:
66%

A válás csak a legvégső megoldás legyen.

Azért azt érdemes figyelembe venni hogy a gyerekeidtől is el kell szakadnod, nem az van hogy csak a rossz kapcsolatodtól szabadulsz és keresel egy másikat.

Az új nőt zavarni fogják az idegen gyerekek (amit vagy nyíltan bevall vagy próbálja ideig-óráig palástolni, de akkor is így van). Nem olyan egyszerű az...

Tudom, végigcsináltam, bele is öregedtem lelkileg.

Mondom, állj a sarkadra, próbáld meg megtalálni a saját boldogulásodat, talajodat ebben a helyzetben. A feleséged megtalálta, te miért ne találhatnád meg?

Vitatkozz vele néha egy jót, meglátod elkenődik a kis elkényeztetett szája, és te is jobban fogod érezni magad. Nem azon fogsz rágódni napokig, hogy már megint gyomorra nyeltél egy sértést, miközben ő vidám, kiadta a mérgét...

Ezen kívül igenis foglalkozz olyan dolgokkal ami neked okoz örömet. NEM neki, nem az egész családnak, NEKED!

Mit szeretsz csinálni? Szerelgetni? Pecázni? Motorozni? Mit? Csináld! Szard le ha duzzog miatta. Neked is jár az hogy jól érezd magad!

Még a végén az is előfordulhat hogy emberszámba néz.

Ha ilyen szolga tipus maradsz, másik nővel is ide fogsz jutni.

Tudom, én is ilyen voltam, két kapcsolatom ment tönkre (részben) emiatt. Nagy melő, de tudsz változtatni.

Nehéz tököt ereszteni, de megéri!

2017. aug. 30. 08:28
 35/40 anonim ***** válasza:
51%

Valami itt nem oké..

Megbecsülted te a feleséged munkáját?

Végeztél ház körüli munkákat?

Azért egy háztartásbelivel rendesen ki kell szúrni, hogy megutálja a másikat.

Hogy hivatkozhatsz a gyerekdre úgy, hogy az is olyan, mint az anyja?

Nem tűnsz áldozatnak, sajnáltatod magad csak. Szívesen meghallgatnám a másik felet, talán egyszer neked sem ártana.

Miért nem együtt kezelitek a pénzt?

Előbb ő, majd te..

Én is kiakadnék, ha a kiporciózott adagomból kellene kisakkoznom a háztartást és kuncsoroghatnék a férjemtől a közös vagyonunkból wctisztítóra vagy hajfestésre.

Az elején elrontottátok, mindent együtt kell csinálni. Neked is házimunkát, neki is pénzkezelést, a szülőirajárkálás pedig nem azonos a gyerekekkel kettesben töltött idővel. Ha példás apa lennél, a gyereket senki nem tudná ellened fordítani.

Anya vagyok, tudom.

2017. aug. 30. 12:41
 36/40 anonim ***** válasza:
51%

"Ha példás apa lennél, a gyereket senki nem tudná ellened fordítani."

Na azért... Láttam én már nem egy olyan anyukát akinek sikerült. Gusztustalan amit némelyik művelni tud a gyerekkel, miközben fingja nincs róla mit tesz valójában...

2017. aug. 30. 12:46
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

# 32,

1. nem kell neked semmit újrakezdeni, ebből a trutyiból lépj ki, éld az életedet. Ha jól értettem, felnőtt gyerekeid vannak.

2. Nekem 60 évesen is újra felfelé alakulnak a dolgaim, nincs olyan, hogy késő.

2017. aug. 30. 15:01
 38/40 anonim ***** válasza:

Azért álljunk már meg egy hangyányit...mindenki azt mondja mit segített ház körül stb. Ő dolgozott csak. Rendkívül liberális vagyok de azért én is azt az elvet vallom, hogy ha csak a férfi dolgozik akkor ott anyuka dolga a gyerek plusz háztartás. Természetesen ha mind ketten dolgoznak feleződik minden.

Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy apuka hazaesik ráadják a papucsot meleg ételt elé rakják tv be apicinak és a család elkushad. De azért napi x óra munka után amivel állítása szerint jó körülményeket teremt a családjának had ne kelljen már mosogatni meló után.

Persze segíthet de azért legyen már meg a balance könyörgöm.

Az meg, hogy évek óta nincs szex....elég beszédes ezt sajnálom. Nyilván más kezelgeti.

Nekem is van 2 gyerekem mellettük ag elején nem dolgoztam de ott élén állt minden.

Cserébe apuka elvitte hétvégén a gyerekeket ha már bezsongott a fejem.

Én a helyedben igenis összehívnám a kis családot és feltenném a kérdéseket. Ez a strucc politika sehova sem vezet.

Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy te vagy a smucig apu mert már nem adod le az egész fizetésed. Azért ezt is tisztáznám.

Biztosan történt egy s más amiért ez így lett. Nyilván ha a feleséged utálna nem szült volna neked gyereket. Valószínűleg tényleg nem néz már semmibe. De azért egy családi megbeszélést megérne a dolog, hogy legalább a gyerekeid lássák mi a helyzet.

Nem kell üvölteni de lássák, hogy nem biztos, hogy te vagy maga a sátán. Meg szerintem egy családban a nyilt gyakori kommunikáció nagyon fontos.

Sok sikert!

2017. szept. 1. 15:27
 39/40 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2019. nov. 28. 02:23
 40/40 A kérdező kommentje:
Semmi érdekes. Beletörődtem/megtörtem. Reggel nyolcra, melóban vagyok, este 10 körül itthon. Utána még egy kis meló itthon, egy órakor meg fekvés. A többiek, meg élvezik a több pénzt...
2019. nov. 28. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!