Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák! Más is érzi, hogy semmi szükség nincs rá a saját családjában?
Elég ha hazaadod a pénzed, és ne legyél láb alatt? Bármelyik idegen, sőt még a kutya is előtted van a sorban? Szavad nincs, de te vagy a hibás minden rosszért?
Biztos nem én vagyok az egyetlen. Más ezt hogy éli meg, mit csinál?
Régen ő kezelte a pénzt teljesen. Ma már én adok neki, amennyit muszáj.
Én is azt érzem, hogy csak a válás lehet kiút ebből. Csak tartok tőle, hogy az utódját is "elkényeztetném", és kezdődne minden elölről. :-( Ráadásul gyerekek is vannak.
nekem négy gyerekem van, az első perctől intenzíven benne voltam az életükben, szóval az, hogy fölöslees volnék nem vetődött fel soha.
Amellett volt amoikor főleg én kerestem pénzt.
Te foglalkozol a gyerekkel?
Pelenkázás, főzés, jàték?
Igen, én is intenzíven részt vettem mindenben. Csakhogy az iskolában nem szeretik az apákat (férfiakat). Ezért folyamatosan bántották a tanárok a fiam, akit próbáltam védeni. Amiért meg mégjobban bántották. Akkor álltak le, miután nem mentem többet az iskolába. Vagy csak az volt a bajuk, hogy mindig együtt voltunk az asszonnyal. Kivettem a részem, és ki is veszem. De már nagyok a gyerekek, és az egyik ugyanaz, mint az anyja, így ő is utál. A munkából meg több órára is el tudok menni, így ez sem volt gond. Egyszerűen csak kiutáltak.
Csak én fizetek, mert én dolgozok egyedül. Csak azért melózok állandóan, hogy ne kelljen otthon lenni. Nem azért utáltak ki, mert nem voltam otthon, hanem azért nem vagyok otthon, mert kiutáltak.
A kutyának nálunk is több szava van.
Annyira jó dolguk van, hogy tudnak azon gondolkodni, hogy milyen "rossz" nekik. Szexel már évek óta nem is próbálkozok. Kaját lehet rendelni, takarítónőre meg lesz pénzem válás után.
Már látom, hogy nem szabad egy nőnek jó világot teremteni. Pedig hányan, hányszor figyelmeztettek...
Ez nagyon szomoru....
Mikor romlott igy el? Irod,h a tanaroknak nem tetszett,h a suliba jartal,es sokat voltatok egyutt az asszonnyal. Ezt nem nagyon ertem...
A felesegednek nincs veletlenul szeretoje?Hosszu ideig nem hiszem,hogy birja szex nelkul...
A férjemet imádják az oviban/suliban. és úgy látom a többi apukát is. Ez az utálat nem a nemednek szólhatott, hanem a személyednek.
A feleséged meg egyértelmű, hogy rég nem szeret már. Ezen a ponton nincs visszaút már, nem is értem miért nem léptél le már korábban.
Az iskola kezdetekor. Úgy értem, hogy mindig minden szülőire, és másra mindketten mentünk. Direkt figyeltem, hogy ott legyek mindig. Nehogy az legyen, ami lett. Amúgy csak egyedül vitte, hozta a gyereket.
Csak a fiam tanáraival volt baj, akikre sokan mások is panaszkodtak. A többiek, óvónők is szerettek.
Lehet hogy van neki, de tagadja, és bizonyítani sem tudom. Szerintem inkább alkalmi kalandja(i), lehet(nek). Azt meg lehetetlen lebuktatni. De lehet, hogy ennek vége mindenképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!