Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti ismerkednétek házas férfival?
Figyelt kérdés
29f2017. júl. 26. 12:19
1/20 anonim válasza:
nem. ha annyira érdeklem, majd keressen meg ha elvált.
2/20 anonim válasza:
Esélytelen. Azonnali kiábrándulás nálam, ha kiderül valakiről, hogy úgy csapja nekem a szelet, hogy közben nős/párja van. Gerinctelen, gyáva/kapcsolatfüggő suttyókkal nem kezdek :)
3/20 anonim válasza:
Igen, számos nős férfit ismertem meg a munkahelyemen...ja, hogy társkeresés céljából?
NEM! Nem szorulok a nős férfiakra!
4/20 anonim válasza:
Nem, de még olyannal sem aki foglalt. Csúnyán mondva ott van rajta a foglaló: a gyűrű. Persze lesz aki erre igent mond, mert a mai világban sajnos a házasság csak egy papír. Ha ismerkedni akar, akkor úgy tegye, hogy már nem házas.
5/20 A kérdező kommentje:
ha az ismerkedes elejen oszinten elmondja, hogy hazas...igy ertettem a kerdest...semmi hazudozas
2017. júl. 26. 12:26
6/20 anonim válasza:
Persze,csak le kell fektetni a szabályokat.
7/20 anonim válasza:
Nem, mert oka van, hogy miért nem akar/tud elválni, és ebből szeretnék kimaradni bármi is legyen. Így is teli van buktatókkal az ismerkedés, most nem rontom az esélyeimet egy nős férfival :D
8/20 anonim válasza:
Azt magasról leszarom, már elnézést, hogy nekem most épp (még) nem hazudik. A feleségének igen, ez pedig mindent elárul a jelleméről, nics erre semmilyen elfogadható kifogás vagy mentség, ugyanis a hűség kizárólag döntés kérdése. Ha nyitott a kapcsolata, az már korrektebb helyzet, de nekem az sem férne bele.
Második voltam.
9/20 anonim válasza:
Persze, van pár tök jó haverom, akik házasok voltak, már mikor megsmertem őket.
Vagy te kapcsolati értelemben gondolod? Úgy kizárt, inkább halnék meg egyedül.
10/20 anonim válasza:
Tegyuk fel, hogy nem szamit nekem a tisztesseg es nincsenek erkolcsi aggalyaim, egy dolgot nezzunk: megeri-e nekem a kapcsolat? Felesegul fog-e venni, osszekoltozunk-e, lesz-e kozos gyerekunk, meglatogat-e a korhazban, bemutathatom-e a csaladomnak mint a paromat? A valasz nem. Mindenkinek azt kell mondanom egyedulallo vagyok, mert hazas ferfi szeretojenek lenni nem nagy dicsoseg, mellette nem kereshetem a jovendobelimet, az eveim elmennek eredmeny nelkul, allandoan alkalmazkodnom kell a ferfi idobeosztasahoz. A karacsony, husvet, nyaralas mind a masik nonek jut, en erjem be a lopott orakkal. Nem ohajtok masodik lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!