Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok ahhoz, ha férjetek a kollegáival hirtelen bulizgatni, hajnalozni akar?
..istenem az exem ugyanez én nem bírtam két év után..
:(((..mondjuk 40+ és kapuzárás a haverjánál el is hagyta az asszony két gyerekkel elcuccolt ő egy évig tűrte. Amúgy miért hagyod hogy megszabja nemár..:(
Na álljon meg a menet 23-mas, jó? Szépen le lehet állni ezzel a témával. Rengeteg férfi mutatja a szépet meg a jót, aztán rájön a hoppáré, ha pl. mint itt is, a fiatal kollégák szintén elkezdenek zülleni. Honnan tudhatta volna a kérdező, hogy így fog viselkedni? Tudom miről beszélek, elsőkézből van tapasztalatom a magukat megjátszó, aztán a feleségüket hátbaszúró férfiakkal.
Szóval abba lehet hagyni a kérdező hibáztatását.
Utolsónak igaza van,...nem feltétlen nő lehet a dologban ezek is hajnalig ittak kb 20 sörösdobozt stb. tüntettem el másnap..:( a baj az hogy utána minimum egy napra használhatatlan na EZT a vonalat kéne meglovagolnod..a gyerekek ezt látják hogy apa másnaposan fekszik egész hétvégén?? évekig jártam így a gyerekemmel egyedül mindenhová mert ezek koncertre jártak aztán ittak...nem nagyon de épp elég .....mellesleg ott ismerte meg a mostani párját exférjem bár én akkor nem bántam már, hét éve együtt is vannak! De a családod ebből mit profitál semmit! Te meg szakadj szét. Nem hergelni akarlak de mi van ha valami szingli kiscsaj ráakaszkodik részegen mit tudhatod nem is emlékszik rá :(( Nem egyeztethető ez össze a családdal. Ha havonta kétszer megcsinálják még elmegy bár ez hogy külön nyaraltok így elég gáz ha így folytatódik el fog veszíteni..én is meguntam pár év múlva.
Én lehet a kollégáival elbeszélgetnék hogy húzzanak a rákba ne egy családos embert ....bár tudod könnyű Katát táncba vinni ha ő is akarja szokták mondani:)
Sok sikert. Nem tudom mennyi idősek vagytok lehet életközép-válság is játszik vagy kapuzárás tudja a fene. Nőknél ez miért nem lehet ? :D
Apám is lelépett egy 16 évvel fiatalabbal..
..hát ez az hogy bármi fordulhat a visszájára..a legjobb szándék ellenére is hogy ne b..szogasd..én már csak tudom:D!.....:) az nem baj ha külön vagytok akár a gyerekekkel is fiam a mai napig imád vele lenni, jó is maradt a kapcsolat akkor megy amikor akar stb!..már nyolc éve ennek.. reméljük csak átmeneti és megunja mondd neki hogy nyaralásra gyűjtse inkább azt a pénzt:))...bezzeg ha mi húznánk el éjjelre lenne hiszti!!..:D
Másrészt ugye meg ha tiltod annál érdekesebb lehet..:)
Nem tudsz mit tenni elfogadod, vagy lelépsz. Utazz el egy barinőddel egy hétre akkor ideje se lesz mert a gyerekekre kell vigyáznia!:)) Én megtenném! Kicsit érezze át ő is...
:)
Az a baj, hogy a kapcsolat most elindult a leejton, es ki tudja, mennyire lesz pozitiv a a vegkifejlet. En nem turnem, mert magas az onbecsulesem, pedig van gyerkoc nalunk is.
Szoval ez rajtad all, mennyire tudod ezt toleralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!