Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy állnátok ahhoz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok ahhoz, ha férjetek a kollegáival hirtelen bulizgatni, hajnalozni akar?

Figyelt kérdés
2 gyerekes apa és az új kollegái miatt eljár bulizni, inni, hajnalban jön haza. Nem hiszem, hogy nőügy. Nekem nem enged szabadságot, 2 éve látott barátnőmmel találkoztam és 7re "hazarendelt" korábban. Ő meg most egyre többet akar menni. Nem is akarta, hogy velük ebédeljek a kisfiunkkal együtt, amikor lett volna rá lehetőség. Mit mondanátok, hogy észhez térjen?
2017. jún. 29. 11:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Na ott az alapvető baj, ha Te mész el haza rendel, de meg szó nélkül tűröd. Szép szóval nem fogsz menni semmire. A kollégái meg attól nem fognak változni,hogy most lesz gyerekük, 1-2 hétre esetleg, aztán majd ők is menekülnek otthonról. Mindent megcsinálsz, mindent szép szóval próbálsz elintézni, kedvébe járni, az benne csak azt erősíti, hogy bármit megtehet Veled,. Ha magadat nem értékeled, nem lesz önbecsülésed, Ő sem fog értékelni soha. Szex legalább van köztetek? Ha az sem akkor elég nagy a baj.
2017. jún. 29. 14:41
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

..istenem az exem ugyanez én nem bírtam két év után..

:(((..mondjuk 40+ és kapuzárás a haverjánál el is hagyta az asszony két gyerekkel elcuccolt ő egy évig tűrte. Amúgy miért hagyod hogy megszabja nemár..:(

2017. jún. 29. 14:49
 23/32 anonim ***** válasza:
52%
Hát gratulálok, hogy egy ilyen pasanak szültél. Milyen család vagytok, hogy külön nyaralgattok? Tiszta gáz az egész. Ismered már írod, akkor arra még nem jöttél rá, hogy nem tudod megváltoztatni. Amúgy lemérném fogadni hogy nő van a dologba.
2017. jún. 29. 20:04
 24/32 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Na álljon meg a menet 23-mas, jó? Szépen le lehet állni ezzel a témával. Rengeteg férfi mutatja a szépet meg a jót, aztán rájön a hoppáré, ha pl. mint itt is, a fiatal kollégák szintén elkezdenek zülleni. Honnan tudhatta volna a kérdező, hogy így fog viselkedni? Tudom miről beszélek, elsőkézből van tapasztalatom a magukat megjátszó, aztán a feleségüket hátbaszúró férfiakkal.

Szóval abba lehet hagyni a kérdező hibáztatását.

2017. jún. 29. 20:13
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van,...nem feltétlen nő lehet a dologban ezek is hajnalig ittak kb 20 sörösdobozt stb. tüntettem el másnap..:( a baj az hogy utána minimum egy napra használhatatlan na EZT a vonalat kéne meglovagolnod..a gyerekek ezt látják hogy apa másnaposan fekszik egész hétvégén?? évekig jártam így a gyerekemmel egyedül mindenhová mert ezek koncertre jártak aztán ittak...nem nagyon de épp elég .....mellesleg ott ismerte meg a mostani párját exférjem bár én akkor nem bántam már, hét éve együtt is vannak! De a családod ebből mit profitál semmit! Te meg szakadj szét. Nem hergelni akarlak de mi van ha valami szingli kiscsaj ráakaszkodik részegen mit tudhatod nem is emlékszik rá :(( Nem egyeztethető ez össze a családdal. Ha havonta kétszer megcsinálják még elmegy bár ez hogy külön nyaraltok így elég gáz ha így folytatódik el fog veszíteni..én is meguntam pár év múlva.

Én lehet a kollégáival elbeszélgetnék hogy húzzanak a rákba ne egy családos embert ....bár tudod könnyű Katát táncba vinni ha ő is akarja szokták mondani:)

Sok sikert. Nem tudom mennyi idősek vagytok lehet életközép-válság is játszik vagy kapuzárás tudja a fene. Nőknél ez miért nem lehet ? :D

Apám is lelépett egy 16 évvel fiatalabbal..

2017. jún. 30. 08:42
 26/32 A kérdező kommentje:
36-37 évesek vagyunk. A külön nyaralás azért volt, mert egyrészt a rosszalvó egyévest nem akartam vinni sátorozni, de a nagyobb lányom szívesen ment apával. Aztán házépítésünk miatt apa maradt, én meg vittem a gyerkőcöket Balcsizni. De együtt is szoktunk menni. Rendes család vagyunk, csak most ez a bulimánia megjelent és ezt már rosszalom mostanra. Még az elején vagyunk, remélem visszaáll a régi rend. Ma nagyon kiakadtam rá, tiszta a szánalmas az egész rám nézve, beolvastam neki. Hárít, de a sarkamra álltam. Hát nem tudom...
2017. jún. 30. 15:19
 27/32 anonim ***** válasza:

..hát ez az hogy bármi fordulhat a visszájára..a legjobb szándék ellenére is hogy ne b..szogasd..én már csak tudom:D!.....:) az nem baj ha külön vagytok akár a gyerekekkel is fiam a mai napig imád vele lenni, jó is maradt a kapcsolat akkor megy amikor akar stb!..már nyolc éve ennek.. reméljük csak átmeneti és megunja mondd neki hogy nyaralásra gyűjtse inkább azt a pénzt:))...bezzeg ha mi húznánk el éjjelre lenne hiszti!!..:D

Másrészt ugye meg ha tiltod annál érdekesebb lehet..:)

Nem tudsz mit tenni elfogadod, vagy lelépsz. Utazz el egy barinőddel egy hétre akkor ideje se lesz mert a gyerekekre kell vigyáznia!:)) Én megtenném! Kicsit érezze át ő is...

:)

2017. jún. 30. 15:44
 28/32 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a kapcsolat most elindult a leejton, es ki tudja, mennyire lesz pozitiv a a vegkifejlet. En nem turnem, mert magas az onbecsulesem, pedig van gyerkoc nalunk is.

Szoval ez rajtad all, mennyire tudod ezt toleralni.

2017. júl. 1. 14:41
 29/32 A kérdező kommentje:
Végre sikerült normálisan kibeszélni, hogy kiben mi zajlik. Ő azt mondta, hogy nagyon jó lett a társaság és baromira élvezi és hogy párokatnem visz senki. Van női kollega is. Csak ő a családos apa, a többieknek is van valakijük, de gyerek még csak pocakban van egyiknek vagy 1 éves és ők hajnal 6ra értek haza. Nem kezdett ki vele nő, azt mondta nincs nőügy. Mondtam, hogy egész nap a kollegáiddal vagy, oldjátok meg munkaidőben a szociális igényeteket, és ez ne vegye el az értékes időt a családunktól. Elhanyagoltnak érzem magam, mert velem még társasjátekozni se akar. sőt kiközösítve, mert még titkolózik is hogy hol volt mit csinált. Ezeket most sem tudtam meg, csak említett egy környéket szánalomból. Tegnap egész nap sirdogáltam, este alig bírtam aludni, hányingerem van, nem tudok enni. Kikeszültem. Ö valamilyen szinten sajnált, de nem jutotunk előre.
2017. júl. 1. 15:05
 30/32 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki hogy szerintem 2 út van. Vagy abbahagyja ezt és munka után hazajön vagy ámokfutásnak kezdünk amiben én is eljárok és nem mondhatja hogy ne menjek pl. tornázni. Azt mondta hogy ez nem jó egyikse. Szóval körbe körbe futunk. Azt m9dnta hogy eddig 2x jött haza hajnalban amikor ivott is. Amúgy meg nem ivott amikor 10re jött haza este, vagy 7re, meg team buildingre muszáj mennie. Most terveznek suttyomban egy többnapos kirándulást is maguknak
2017. júl. 1. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!