Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy állnátok ahhoz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állnátok ahhoz, ha férjetek a kollegáival hirtelen bulizgatni, hajnalozni akar?

Figyelt kérdés
2 gyerekes apa és az új kollegái miatt eljár bulizni, inni, hajnalban jön haza. Nem hiszem, hogy nőügy. Nekem nem enged szabadságot, 2 éve látott barátnőmmel találkoztam és 7re "hazarendelt" korábban. Ő meg most egyre többet akar menni. Nem is akarta, hogy velük ebédeljek a kisfiunkkal együtt, amikor lett volna rá lehetőség. Mit mondanátok, hogy észhez térjen?
2017. jún. 29. 11:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az is kéne, hogy zavarjon. A gond az, hogy nem vagy következetes és amíg látja, hogy hülyére vehet, nem fogja abbahagyni?
2017. jún. 29. 12:54
 12/32 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle, hogy a kollegái családosak-e. Kettőnek most lesz gyereke. Szóval úgy tűnik, hogy ő próbálja újra 20 évesnek érezni magát. Amire lett volna lehetősége a barátaival többször is, csakhát ők este 10kor bealszanak :-)

Mindenesetre nem várhatok arra, mire a fiatal kollegái családapák lesznek. Új rucikat is vett, hogy divatos legyen. Kapuzárási pánik? Mitől térne észhez?

2017. jún. 29. 12:58
 13/32 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Nem zavar, hogy pattogtat, mint egy gumilabdát? Ez jó. Na látod, ezért vagy tehetetlen.

Nekem persze lennének ötleteim, pl. nem mosnám ki a ruháit, nem tennék rendet utána, minden, ami az övé, kimaradna a házimunkából. Csinálja ő akkor, mikor bulikázni menne.

Kivonnám a családi életből teljesen. Ha egyedülálló életet akar folytatni, akkor kóstoljon csak bele. Majd meglátja, mennyire ízlik neki.

2017. jún. 29. 12:59
 14/32 A kérdező kommentje:
Látom már, hogy ez tényleg nem normális. Mi lehetne a következő lépés, amivel lezárható ez a korszak?
2017. jún. 29. 13:00
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
nme biztos hogy attól hogy lesz gyereke a kollégának, leáll a bulikkal. SŐŐŐT
2017. jún. 29. 13:01
 16/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék közelharcot vívni, bemérgesedne itthon a hangulat, a gyerekek se szívjanak emiatt, nem akarok eldurvulni, mert abból jó nem sülhet ki szerintem. Más megoldás mi lehetne, ez lett a kérdés.

Mert ha kicseszek vele itthon, akkor mérges lesz és azért is elmegy bulizni. De ha kedves maradok, akkor még elérhetem, hogy önmaga belátja, hogy ez nem való egy családapának. Csak itt a bökkenő, hogy felgyorsítanám valahogy ezt az önbelátást, csak nem tudom hogyan.

2017. jún. 29. 13:08
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha kicseszek vele itthon, akkor mérges lesz és azért is elmegy bulizni.-

Ő most egy tini vagy egy felelősségteljes apa?

Inkább előbbi.

2017. jún. 29. 13:15
 18/32 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Végső soron te ismered, hogy mennyire hat rá a szép szó. Én alapvetően nem hiszek abban, hogy bárki is képes megváltozni egy kis buksisimi hatására, meg alapból nem vagyok önfeláldozó típus.

Szóval az, hogy konkréten mit mondj a férjednek, hogy viselkedj vele, csak te tudhatod, mert te ismered.

2017. jún. 29. 13:16
 19/32 A kérdező kommentje:
Annyit már elértem, hogy hamarabb jött haza egyszer miattam vagy a mindenki-haza-ment miatt, azt nem tudom. Meg a gyerek programja miatt nem megy. De nem lehet mindig programkodni hogy ő ne tudjon menni..
2017. jún. 29. 13:16
 20/32 A kérdező kommentje:
Hát néha elég gyerekes ő. Én ismerem őt, de a konfliktusmegoldásban nem vagyok spíler :-(
2017. jún. 29. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!