Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi szerintetek, miért titkolta el előttem?
12 tudsz olvasni??
Odaírtam,hogy nem tudom melyik kategória,te nagyon okos!!!
Te megmondtad neki, hogy hány szexpartnered volt? Vagy te is letagadtad, mint rengeteg nő?
A nők mondják mindig, hogy a múlt nem számít. Tehát a múlt nem számít. Akkor meg mit foglalkozol a múltjával? Most veled van, csak ez számít. Legalább is a nők többsége ezt szokták mondani, amikor egy férfi a múltjukról kérdezi őket.
Csak akkor zavarhat ez téged, ha te 100%-osan őszinte voltál vele.
#16 Én értem. Te nem értetted.
Azt írtam, hogy az baj a nőknek, ha a férfi nem őszinte a múljáról. Miközben fel vannak háborodva, ha a férfi akarja megismerni az ő múltjukat, és természetesnek akarják beállítani, hogy a férfinak semmi köze hozzá, és ne is merjen kérdezni róla.
Csak egy példa: Azok a nők, akik 2nél több pasival voltak, rendszeresen letagadják az összes többi szexpartnerüket. Ha ez így rendben van, akkor az sem lehet gond, ha a férfi letagadja, hogy már volt nős.
Ez az egyenlőség, nem a feminácizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!