Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni egy ennyire féltékeny feleséget? Most komolyan ennyire ti féltékenyek lennétek és kivernétek a balhét?
4-es vagyok.
Na általában az ilyen túlagyalásokból szoktak történni a "akkor adok rá okot neki" dolgok...
Ez a sok műizgulás... Továbbra is az a véleményem, hogy a felesége eltúlozta a dolgot...
Pl egy munkahelyi kapcsolatnál minek bemutatni egy havernőt? Mert nyilván annyira nem szoros a barátság... De az, hogy egyszerre mentek ki pl kvzni az baromi nagy dolog... Az én férjemnek is van kolleganője, akivel jóban van és össze is szoktunk futni vele-velük olykor és köszönnek is egymásnak (nyilván nem bunkó senki).. de nekem ilyen komoly sztori egy köszönséből még soha nem tevődött össze. :)
úgyhogy válaszolva a kérdésedre.. Nem reális a kiakadása..
Ennyi erővel ő se köszönjön más férfinak,meg ne álljon szóba más férfival sem a férjén kívűl. Szerintem ez a nő nagyon beteges...
Mondta is a haverom múltkor azért akadt ki a felesége,mert az egyik kolleganőjével beszélgetett,pedig az KOLLÉGANŐ VOLT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!