Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen. Egy rettenetes hazassag után egy narcisztikus erőszakos emberrel, igen, es nem azért hogy elvégezte a házimunkát, hanem hogy ne terrorizálja ki belőlem a lelkem...
Azt vettem eszre, hogy azok a házasságok működnek, ahol a férj feleség felállás olyan, mint a kérdezőnél... Főleg ott, ahol mar gyerek is van....
A domináns macsó szexre jó, de nem szeretném vele leélni az életem.
Ma Magyarországon, amelyik nő nem akar egy házi rabszolga lenni, annak irányítania kell valamennyire. A férfiainkat arra nevelték, hogy nem kell mosogatniuk vagy vécét pucolni, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye, stb. Pedig ugyanúgy dolgozó emberek vagyunk, kivagyunk mint a sz*r meló után, utálunk a délutáni tömegben bevásárolni, és ugyanúgy össze kell szedni a türelmünket, hogy leüljünk a gyerek mellé valamit segíteni/szórakoztatni.
Csakhogy minket munkára neveltek, arra, hogy meglássuk, ha mocskos a padló, vagy érezzük, ha büdösödik a mosatlan a mosogatóban, és forog a gyomrunk egy retkes-büdös buditól. Sajnos a férfiaink annyival megdobják az elvégzendő feladatainkat, hogy örökké lehetne bosszankodni, hogy basszus, miért nem söpröd le a morzsát magad után az asztalról, vagy nem látod, hogy széthordtad a sarat a lakásban?! Hogy muszáj kikövetelni hogy a férfi is kivegye a részét, mert magától nem tenné meg.
Szörnyű dolog, de amit az anyósaink el...tak, következetes munkával kell kijavítanunk.
Vannak, akik nem teszik meg, elvárják a kiszolgálást, hát tudod... nem leszek senkinek a cselédje. Úgy kell nekem az olyan férfi, mint halnak a bicikli.
Ezért szeretjük az olyan férfit, aki hajlandó alkalmazkodni, részt vállalni a munkából. A parancsolgatás meg lehet gyengéd kérlelés is, de pár év után lehet, hogy te is megunnád az örökös cukiskodó kuncsorgást, hogy a másik ne tegye nehezebbé az életed.
Ez a papucs dolog férfi találmány, a beképzelt, a feleségüknek kedvezni képtelen ökrök találták ki.
Helló!
Szerintem vannak ideális esetek, és van az Élet.
Valóban az az ideális, ha a párok mindenben konszenzusra tudnak jutni nézeteltérés esetén, de ez a különböző genom, habitus, neveltetés, ... nem szokott így lenni. Ekkor valakinek a véleménye mögé be kell állnia a másiknak, hiszen ha dönteni kell valamiben, akkor ott döntésnek kell szülessen. Mert vannak döntések, amelyek nem halogathatóak: Menjünk-e ma színházba vagy inkább meccsre, mit csináljunk hét végén, a gyereket elengedjük-e egy ottalvós buliba vagy nem, ...
A legtöbb probléma a gyereknevelés környékén szokott előjönni, de a legrosszabb, ha a gyerek előtt veszekednek a szülők, a közös álláspontjuk kialakításán.
Gyakorlati véleményem, hogy a családon belüli szabályokat inkább a nő véleménye határozza meg, a családon kívülieket pedig inkább a férfi - ha esetleg nem értenének egyet.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!