Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék.
Bár még csak 23 vagyok, de most sem jönnek be a tutyi-mutyi srácok. Egy férfi legyen határozott, ne egy kis pincsi.
Ha ledorongol, hogy nem főzöl naponta és nincs tiszta ruha és egyébként, miért nem takarítottál ki este 7-9 volt időd bőven ráadásul a gyerek is beszedett nyelvtanból, mert nem segítettél neki, ja és hova tetted a hajvasalómat, hogy lehet ilyen idétlen inget hordani. Ja és nehogy már véleményed legyen minderről.
Na, ha ezt hallod, akkor vagy papucs.
16@ azt hallom amit írsz, de a stílus az sokkal árnyaltabb. Bár ennél amit leírtál sokkal több a kérésszerű finom követelés.
15@ nem csak vacsi elkészítését írtam attól talán nem papucs egy férj, de első lépésnek kiváló a "papucsosítási" folyamat beindításának a feleség részéről
Ja, és még vmi, amit te leírtál, az sztem nem papucsság még. Ha neked az papucsság, hogy egy férfi kompromisszumkész, és nem egy hímsoviniszta kis p..cs, akinek leesik a farka attól, hogy néha megcsinál egy vacsit...
Volt már olyan, hogy megkértem, hogy készítsen ő kaját, mert 40 fokos lázzal feküdten betegen az ágyban, vagy mert munka miatt nem értem rá. 5 év alatt 2x. Volt olyan is, hogy megmondtam, inkább vegyen fel mást, azt is 1x 5 év alatt, és az is akkor volt, amikor elegáns színházi előadásra el akart jönni egy lyukas sportpulcsiban. Hát az én anyámat, már bocs, hogy szóltam neki, hogy ne égesse la saját magát :D. Ha ez neked papucsság, és az a nem papucs, aki hazamegy a gyári munkából, sáros cipővel végigmegy a lakáson, lerúgja a cipőt a szoba kellős közepén, leveti magát a díványra, bekapcsolja a tévét, üvölt az asszonynak, hogy hozd a sörömet, aztán követeli a vacsit meg üvölt, hogy miért van koszfolt az asztalon (úgy, hogy a nő is munka után takarított), aztán a focimeccs nézése közben böförészik... hát akkor mégis inkább papucsot kérek :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!