Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lányok ti szeretnétek magatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretnétek magatoknak egy papucs férjet?

Figyelt kérdés

2017. máj. 18. 17:23
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
1@ igazad van jó iskolába jártam. De jó pár évvel ezelőtt. Ugyanis már férj vagyok. Mégpedig papucs kategóriás. Igaza van 10@ nek nincs, nem is lehet egyenlőség egy kapcsolatban
2017. máj. 18. 22:26
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a férfi úgy férfi, ha határozott, megvan a véleménye a dolgokról... és alapvetően nem vagyok egy uralkodó típus, és (nyilván ésszerű kereteken belül) kompromisszumkész is vagyok.
2017. máj. 19. 10:21
 13/28 Barbie0022 válasza:

Nem szeretnék.

Bár még csak 23 vagyok, de most sem jönnek be a tutyi-mutyi srácok. Egy férfi legyen határozott, ne egy kis pincsi.

2017. máj. 19. 12:30
 14/28 A kérdező kommentje:
12-13 szép dolog amit írtok de sajnos az élet más. Majd ha férjhez mentek szépen észrevétlenül elkezditek az embert irányítgatni. Ne azt az inget vedd fel hanem ezt, szaladj le a boltba légy szíves, mossál ki délután tovább kell maradnom, főzzél vacsorát meg kell írnom egy tanulmányt, szóval így kezdődik. Egy idő után természetes lesz, majd további hónapok évek múlva pedig követelés a ház asszonya részéről. És a határozott macsóból anyuci szoknyája mellet tv-t néző házi kedvenc lesz. Nem mondom hogy általánosság amiről írok, de a nők nagy többségének ez az ideális állapot
2017. máj. 19. 12:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Az a férfi, aki vacsit főz, papucs?
2017. máj. 19. 12:59
 16/28 anonim ***** válasza:

Ha ledorongol, hogy nem főzöl naponta és nincs tiszta ruha és egyébként, miért nem takarítottál ki este 7-9 volt időd bőven ráadásul a gyerek is beszedett nyelvtanból, mert nem segítettél neki, ja és hova tetted a hajvasalómat, hogy lehet ilyen idétlen inget hordani. Ja és nehogy már véleményed legyen minderről.

Na, ha ezt hallod, akkor vagy papucs.

2017. máj. 19. 13:48
 17/28 A kérdező kommentje:

16@ azt hallom amit írsz, de a stílus az sokkal árnyaltabb. Bár ennél amit leírtál sokkal több a kérésszerű finom követelés.

15@ nem csak vacsi elkészítését írtam attól talán nem papucs egy férj, de első lépésnek kiváló a "papucsosítási" folyamat beindításának a feleség részéről

2017. máj. 19. 14:33
 18/28 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, kérdező, nyilván jobban ismersz engem, mint én magamat :D. 5 éve együtt vagyok a párommal, 1 éve együtt élünk, el is vagyunk jegyezve, 100% házasság lesz belőle, és én nem változtam meg. Csak a gyűrűtől nem leszek más. Biztos van olyan nő is, de nem belőlük kellene kiindulni.
2017. máj. 19. 14:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Tehát ha ugyanazt csinálja a két ember a kapcsolatban, az egyik attól papucs lesz. Azta.
2017. máj. 19. 15:35
 20/28 anonim ***** válasza:
84%

Ja, és még vmi, amit te leírtál, az sztem nem papucsság még. Ha neked az papucsság, hogy egy férfi kompromisszumkész, és nem egy hímsoviniszta kis p..cs, akinek leesik a farka attól, hogy néha megcsinál egy vacsit...

Volt már olyan, hogy megkértem, hogy készítsen ő kaját, mert 40 fokos lázzal feküdten betegen az ágyban, vagy mert munka miatt nem értem rá. 5 év alatt 2x. Volt olyan is, hogy megmondtam, inkább vegyen fel mást, azt is 1x 5 év alatt, és az is akkor volt, amikor elegáns színházi előadásra el akart jönni egy lyukas sportpulcsiban. Hát az én anyámat, már bocs, hogy szóltam neki, hogy ne égesse la saját magát :D. Ha ez neked papucsság, és az a nem papucs, aki hazamegy a gyári munkából, sáros cipővel végigmegy a lakáson, lerúgja a cipőt a szoba kellős közepén, leveti magát a díványra, bekapcsolja a tévét, üvölt az asszonynak, hogy hozd a sörömet, aztán követeli a vacsit meg üvölt, hogy miért van koszfolt az asztalon (úgy, hogy a nő is munka után takarított), aztán a focimeccs nézése közben böförészik... hát akkor mégis inkább papucsot kérek :D.

2017. máj. 19. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!