Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, vagy ismertek olyan nőt, akinek a házasságkötéskor a férfi vette fel az Ő nevét?
Én nem vettem fel a férjem nevét, mert neki elég viccesnek is mondható a vezetékneve.Nem is tudtam semmilyen formában párosítani az enyémmel. Mint utólag kiderült gyerekkorában csúfolták is vele. A baj csak az, hogy nagyon megijedtem, hogy a gyerekünk is ha az ő nevét kapja, majd hasonló problémákkal fog küzdeni. Egy ilyen dolog egy életen át kísérheti az embert.Mély nyomot hagy maga után. Az én nevem viszont elég gyakori és nem csúfolható(Nagy). Ha a gyerekünk az én nevem kapná akkor úgy érezném kizárom a férjemet, és a családja se nézné lehet jó szemmel. Azt meg végképp nem értenék meg ha mind a hárman az én nevem viselnénk...szerintem kitagadnának minket.A párommal beszéltünk már erről, hajlana is többféle lehetőség felé, de félünk a szülei elé állni. Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni??? kérlek titeket csak az válaszoljon aki komolyan bele tud gondolni a helyzetünkbe.-számomra ez egy nehéz,fontos kérdés...
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!