Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az újranősülő férfiakról?
Ha időközben sikerült felfognia, hogy mi az a szerelem, szeretet, kötődés stb... tudja mik egy párkapcsolat szabályai, és a párja is hasonló, azaz érzelmi intelligenciában felnőttek mindketten a feladathoz, akkor minden elismerésem!
Ha nem, akkor meg szánalmas...
újranősülő? Mármint új felesége van, vagy ugyanazt a nőt veszi el 4-5 évente újra.
Előbbinél még érthető.. (bár én nem értem.. nekem 1 házasság is sok lenne az életre) utóbbinál meg baromság!
"ennyi erővel ne szeressen többet az ember senkit, mert elvált"
Mi köze a szeretetnek a házassághoz? Szerintem simán lehet valakit úgy is szeretni, hogy nem házasodnak össze.
Azért mondják, mert a házasság napjainkban már csak vagyonközösség, nem életközösség.
30/f
Nekem édes mindegy alapvetően. Az ő dolguk. Annyi biztos, hogy elvàlt pasival nem kezdtem volna komoly kapcsolatba. A kalandozgatàs meg nem jön be.
Ha az adott férfiak voltak azok akik az első hàzassàgukat feladtàk: pl megcsaltàk a feleségüket, azért remélem tanultak belőle és màsodjàra tisztelni fogjàk a pàrjukat. ( bàr szerintem aki egyikkel megteszi, meg fogja a màsikkal is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!