Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan mondjam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy férjhez mentem?

Figyelt kérdés

Kicsi esküvőt tervezünk a párommal. Mi lennénk és a tanúk (persze személyzet is, de az nem számít bele).

Előzményként: én vagyok az egyetlen, aki nemet mer mondani a pszichiátriai beteg anyámnak. Ezért ő kitagadott, a házunkba nem mehetek be, a testvéreim alig beszélnek velem már lassan másfél éve. Nem akarok szülőköszöntést, és nem is tudnám boldogan megélni az esküvőt a jelenlétükben. Nem tudom a család épeszű részét sem jó szívvel meghívni, mert ha bárkinek is elmondom, tudom, hogy elkotyognák anyámnak, cirkuszt csinálnának belőle.

Szóval idén bemennénk megesküdni kettesben, utána ebéd a tanúkkal. Jövőre pedig egyházi esküvő nagy lakodalommal szigorúan a saját költségünkre, amire már a teljes pereputtyot meghívjuk. Így ki tudnám hagyni a kínos anyaköszöntéseket, meg hogy tönkretegye a napomat... Egy a bökkenő: nevet változtatok. Szóval azonnal ki fog derülni, hogy önállósítottam magam. Vajon hogyan mondjam el a szülőknek és az ismeretségi körnek?

2017. ápr. 10. 09:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a babád, de köszönöm a tippet. Megkérdezem, hogy erre nálunk van-e lehetőség.
2017. ápr. 10. 10:57
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
És akkor? Láthatóan mégsem vagy annyira nagyon felnőtt, ha ezt nem tudod megoldani :D
2017. ápr. 10. 11:43
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nehéz lenne neked is csak felnőttként gondolkodnod, ha lenne két gyereked. Kizárnád anyádat a hülye gondolataival, aztán képes lenne a saját anyád a házad előtt álldogálni, az óvoda kerítéséhez csalogatni a gyerekeidet, aztán feljelenteni téged a gyámhatóságnál, hogy korlátozod a nagyszülői láthatást. Nálunk ez történt. Anyám még a telefonjaimat is lehallgatta, amit másokkal folytattam. Azóta is gyűjti az infót a rokonoktól rólam, és ha nem viszem el neki az unokáit láthatásra, akkor újra futkos a hivatalokhoz, hogy engem meghurcoljon. Lehet, hogy nem tudok önállóan dönteni, de lehet, hogy ti láttok egyszerűbb megoldást is, mint az álmaim feladása... Ezért kérdeztem meg.
2017. ápr. 10. 12:05
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Szia Tibi!
2017. ápr. 10. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenet mondott apàm is hogy odacsalta a gyerekeit a keritéshez mert a volt felesége eltiltitta megvonta a làthatàst..

Engem is apàm meg a béla figyeltet de nem tudom milyen céllal..mindkettő hazdozik nekem

2017. ápr. 10. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
És anyàd mivel tud meghurcolni? Ha kiderül hogy férjhez mentél?feladod az àlmod mert tartasz tőle?eltudja venni a gyerekeidet??
2017. ápr. 10. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Elösször cukkolo kérdések amibe menj bele majd lementegeti? Meg lahallgat?az személyi jogok sértése feljelentheted
2017. ápr. 10. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Szólj normálisoknak s kérd meg őket, ne szoljanak férgeknek.
2017. ápr. 10. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvő RÓLATOK szól. Csak azokat kell meghívni, akikkel boldogok tudtok lenni! :)
2017. ápr. 10. 16:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszaitokat! Sokat segítettetek. Bátor leszek és CSAK úgy teszünk, ahogy nekünk jó. Felvesszük videóra, és akit érdekel, majd lejátsszuk neki. Szerintem nem lesz hosszú a sor :-)
2017. ápr. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!