Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kinek mi a véleménye arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye arról, hogy a nők/férfiak hűtlensége egyenesen arányos azzal hány partnerük volt korábban?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy minél több partnerük volt, (akár csak alkalmi, akár tartósabb) annál kisebb az esélye, hogy a következő partnerükhöz hűségesek lesznek. Vagy pedig pont az ellenkezője igaz, és megbecsülik a partnert. 33/N

2017. márc. 17. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen mértékben biztosan befolyásolja, hogy hány emberrel volt korábban, de nem hinném, hogy egyenesen arányos lenne.
2017. márc. 17. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok párkapcsolatom (hosszabb-rövidebb, komolyabb-komolytalanabb) volt korábban, de egyik alatt sem voltam hűtlen vagy bármilyen szempontból kifogásolható. Az egyéjszakás kalandjaim mind teljesen elszámolható körülmények között történtek, amikor én magam is egyedülálló voltam és a srácról is biztosan tudni lehetett, hogy nem volt semmi morális akadálya kettőnk viszonyának. Szóval ez esetemben semmilyen összefüggést nem hozott, sok mindent kipróbáltam, de a hűtlenség az valahogy kimaradt az életemből.

Volt olyan barátnőm, aki élete első pasiját is megcsalta. Majd utána minden irányba kefélt minden élő és mozgó férfiemberrel, aki egy kicsit is érdeklődött iránta, 50 partner felett már nem is számolta, volt, akik párhuzamosan voltak, volt, aki csak úgy magában, szóval olyan igazi ringyó életmódot folytatott. Aztán ő is lenyugodott, több éve tartó párkapcsolata van, teljesen hűséges, megbízható, abszolút a "kvából lesz a legjobb feleség" bizonyítéka.

Van olyan barátnőm, aki 19 évesen találkozott a pasijával, mindketten szüzek voltak, első komoly kapcsolat, ez lassan 9 éve volt már, azóta is együtt vannak, soha rá se néztek másra.

Ez jellem és esetenként partner kérdése, nem tudod ezek alapján egyáltalán bejósolni, hogy kinek milyen élete lesz a másik mellett.

2017. márc. 17. 18:55
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Bármilyen arányosságot húzni a kettő között szerintem hülyeség, mert nem hinném, hogy vagy így vagy úgy bármilyen összefüggés lenne közöttük.
2017. márc. 17. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább fordítottan arányos. Minél több partnere volt fiatalon, annál kisebb az esélye, hogy ki akar valami újat próbálni. Esetleg volt jópár kudarca és tudja értékelni az adott párjában a jót. (Én pl. pont így vagyok)
2017. márc. 21. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!