Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha elvalas utan visszamegy a ferj a csaladjahoz lehet-e "ujra" jo/boldog a hazassaguk?
Figyelt kérdés
Volt ill.ismertek olyat aki volt mar hasonlo helyzetben?
Erdekel minden valasz!
2017. márc. 11. 23:27
21/25 anonim válasza:
#20 meglepodnel h mennyi hazassagban van szex, mikozben a szereto ugy tudja h csak hiszti van...
22/25 anonim válasza:
Persze lehet, hogy van, sokban elhiszem. Azonban mennyi házasság van, hogy csak heti egy van, rosszabbik esetben havi egy-kettő. Az gáz és nyilván érzelem sem olyan. A másik, ha még rendszeresen is van, akkor az egyik félnek nem kielégítő. Azért még most is van olyan, aki azt mondja fúj orális szex, fúlj anális szex, fúj segédeszköz, fúj szabadban extrém helyen, de még a zuhanyzóba se menne csak a szobában, csendbe stb. Csak szigorúan ágyban párnák közt, sötétben misszionáriusban. ÁÁaaa gáz, persze, hogy minimum csalják. Aki meg azt hiszi, hogy ezekben az esetekben nem, az naiv. Csalják csak nem tud róla. Mondjuk azt nem értem akkor minek házasságig eljutni.Ezek kiderülnek mikor összejön az ember a másikkal.
23/25 A kérdező kommentje:
igaz, utolsó. DE
ha tönkrement a házasság, vagy elhidegültek, majd megint összejönnek a gyermek miatt, vagy felgyullad a szerelem, akkor könnyen újra jó kapcsolatot tudnak-e kialakítani szerintetek?
köszi
2017. ápr. 25. 13:59
24/25 anonim válasza:
Ha gyerek miatt jönnek össze újra, akkor szerintem nem, attól még tűz nem lesz, csak egy-fedél alatt élés. Azonban tény,hogy vannak olyan esetek amikor pár év különlét jót tesz egy párnak. Idősebbek lesznek, tapasztaltabbak, érettebbek. Azonban szerintem ez csak akkor ha tényleg nem voltak kapcsolatban jó ideig, évekig, max szülinapra írtak, karácsonykor de ennyi. Nálatok ugye a gyerek miatt van kapcsolat. Nem akarlak elkeseríteni,de ahogy írtál, szerintem a Ti esetetekben nem működne.
25/25 anonim válasza:
Boldog biztos nem lesz. Talán egy rövidebb ideig amíg pasi teszi a nőnek a szépet. Vissza édesgeti. Drága ajándékok,figyelmesség,segitö készség, stb. (Amik persze idővel szép lassan elmaradoznak) És a nő meg jól bedől neki. Aztán idővel koppan egy nagyot hogy minden ugyanolyan lett mint volt. Hiszen korábban nem véletlen váltak el.Tehát másodjára is beleléphet a kutyagumiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!