Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha elvalas utan visszamegy a ferj a csaladjahoz lehet-e "ujra" jo/boldog a hazassaguk?
Volt ill.ismertek olyat aki volt mar hasonlo helyzetben?
Erdekel minden valasz!
Nem tudom kérdező, te vagy-e az egyik fél vagy mennyire vagy érintett a kérdésben, de a férj nézőpontját ismerjük a leírásból. Nos, legyünk kicsit empatikusak és nézzük az asszony nézőpontját. A férje megcsalta, otthagyta egy másik nőért ami nem jött össze, így most visszasírja magát "a gyerek miatt", mert hirtelen rájött, hogy szereti a gyereket. Nem akkor,amikor csalt, hanem amikor nem volt már nő aki mossa a szros gatyáját és főzzön rá. Összejönnek, mert a nő mégiscsak anya és a gyerek ugye.... szóval összejönnek és minden alkalommal amikor szexelnek a nő arra gondol, hogy ezt a pasi most egy másik nővel szeretné csinálni, nem vele. Sőt: egy másik nővel csinálta. Mindig amikor késik,arra gondol, istenem, megint csal valakivel? Annak a nőnek az élete tönkre fog menni. A férfinek kutya baja, van házicseléd ismét, meg ingyen szex is, legfeljebb többet nyaggatják otthon...de a nő élete már eddig is pokol volt és ezután méginkább az lesz, mert az újraegyesüléssel pontosan a reményt veszti el, hogy lehet még egyszer mással jobb élete.
Remény nélkül élni pedig egyenes út az elhízáshoz, deresszióhoz és ki tudja mihez. Ez a nő nem lesz boldog.
Ja velem is volt ilyen. Onnan kezdtük, hogy jó volt együtt, de aztán mi-minden romlott el, illetve kinek mi, amiből az elválás következett.
Nekünk sikerült, jobb is lett utána, mint valaha, és mint valaha gondoltam volna.
és kialakult az a bölcsesség is, hogy miként jelezzük bántás nélkül, ha nem jó felé halad valami.
Sok türelem és elszántság kellett hozzá.
Én is itt vagyok.
Fiatalok voltunk,én baromira láttam az Ő összes hibáját!Az enyémeket már nem annyira.
A pozitívumokat elvártam,az természetes volt.
Nem akartam az anyucija lenni és mindenben kioktatni,okoskodni.
Nem értékeltem.
A Te sztorid viszont eléggé más.
Ha Te vagy a nő,én nem békülnék.
Mi van,ha únra jön más?
Én vagyok az a nő akivel össze szeretett volna jönni. Miutan elvallt azt mondta hogy nem miattam vált el , de a hazassaga kozbe is akart volna oszejonni velem, ezert feltetelezem hogy ram is szamított volna.
En is kapcsolatban vagyok ill.voltam amikor ezt tortent es megjegyzem:nem csaltam meg a férjem, pedig akkor ,sőt már előtte is nagyon váltságos idő volt a hazassagunkban, teljesen elhanyagolt es nem bánt szepen velem a férjem.
Hosszú komplikált történet -mindaz ami akkor tortent, de a lényeg:
nem jöttünk ossze,
es az hogy mi tortent vele vagy kb.mi történhetett vele mindeddig azt a facebookjáról tudom, de pár hónapja már azt sem használja..
Még irnátok hasonló történeteket légyszi?
Azért szeretném hogy jobb rálátásom legyen .. es jobban rájöjjek mi miért történt..
Köszi
27N
A 15-ös válaszod alapján, lefordítom a sztorit
Miattad szétment az asszonyától, családjától a pasi, de te közben visszakoztál.
Aztán totálisan sz@rrá ment az amúgy is ingatag házasságod és most megint szeretnéd ezt a pasit elrángatni a családjától, aki közben visszament hozzájuk.
Most azt szeretnéd velünk igazoltatni, hogy úgysem boldogok, tehát jogosan vennéd el a pasit.
Gratulálok!..... boááááá....
Utolsó:
Valaszodra: Nem.
Sőt örülnék ha jól lenne .
Azon gondolkodtam hogy jól van-e vagy sem, hogy helyrejöhet-e vkinek a kapcsolata válás után ?!
Ezert erdekelt es érdekelnek más válaszok is.
Nyugodtan írjatok !
Ne foglalkozz már ezzel a szerencsétlen családdal kérdező!
Szakadj le a pasiról, bármi is motivál.
Van a saját életedben elég problémád, azokat rendezgesd!
És igen!
Lehet még jó a házasságuk, ha mindketten levonták a szükséges tanulságot, hogy mégiscsak együtt a legjobb.
És ha jó lesz a házasságuk, akkor nyilván boldogok is lesznek, csak te ne sertepertélj körülöttük!
Ez rajtuk múlik, hogy a nő hajlandó-e visszafogadni ezek után, a férfi hajlandó-e dolgozni a házasságért.
Ha én lennék ez a feleség akit így elhagytak, elhajtanám melegebb éghajlatra! Nincs második dobás. Ha nincs ló, jó a szamár is elv ez... Nem sikerült egy jobb punci, akkor visszamegy a régihez mert ott legalább van és beléphet.. Az ilyen férfiak mindenkivel ezt teszik, te se lettél volna máshogy vele, jön jobb, megérzi a szagát és már viszi is a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!