Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti os voltatok már így?
7 éve vagyunk házasok. 2 hete külön élünk,mert úgy éreztem erre van most szükségem. Egy kis idő kell nekem. A férjem elköltözés után pár nappal közölte,hogy ő válni akar,mert rosszul esett neki az őszinteségen. Nem voltam bunkó,csak elmondtam neki,hogy már nem szeretem,sajnos annyi szeretet sincs már bennem,hogy együtt éljünk továbbra is. Teszem hozzá,hogy meg is volt rá az okom. Azt is mondtam,ez még helyrehozható csak tennünk kell érte.
Az lenne a kérdésem,hogy,ha az alapoktól kezdve újra tennénk ezért a kapcsolatért,akkor megoldható lenne? Ti voltatok hasonló helyzetben?
Ok híján nehéz erről nyilatkozni. Ha nekem azt mondanád, hogy nem szeretlek már (mert csak), azon nem nekem kéne melózni. A kiváltó okot mond, ha van, mert erre normálisan nem lehet válaszolni.
30/f
Nos, ha a feleségem ezzel állna elő hogy már nem szeret és arra kérne hogy költözzünk külön egy időre, valószinűleg nekem sem az lenne az első reakcióm hogy elkezdjek kaparni érte.
Egyébként igen, ha az alapoktól kezdve, mindketten aktívan tennétek érte, akkor persze nem lenne esélytelen a dolog.
Két embernek(pl:férfi&nő) addig van köze egymáshoz,amíg tudnak egymás által fejlődni.
El kell gondolkozni azon,ha együtt maradnátok,vajon tudnátok-e egymás által fejlődni életetek útján.
A szerelmet meg 10-12féle hormon fokozott működése váltja ki határozott időtartamra,szóval nem végtelen ideig.
Talán el kellene gondolkozniuk az orvos-kutatóknak azon,hogy egy ilyen szerelmet beindító hormon koktél kezelést kifejlesszenek,és a gyógyszeripar árulhatná jó sok pénzért.
Hatalmas buisiness lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!