Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti engedélyeznétek Magyarorszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engedélyeznétek Magyarországon a melegházasságot?

Figyelt kérdés
Ma a suliban ez volt a téma az egyik órán, és hát eléggé eltérő véleményen volt mindenki. Érdekelne, hogy ti, a felnőttek, mit gondoltok erről???

2017. febr. 14. 15:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
7%
Felőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne hívják házasságnak.
2017. febr. 14. 19:10
 32/59 anonim ***** válasza:
7%

Mindig a szeretetről dobálóznak...mindig. Pedig köztudott hogy a homokosok hagy része simán félrek...kacsint.

Erre lehetne azt mindani h de a heterók is, azonban ez így nem igaz. Természetesen az arányok mások.

Mindamellet ezt a rendellenességet a természet is, "jutalmazza" mert náluk a legtöbb a nemi betegség, pl aids.

Hazugság az az állítás, hogy egyenlőek lennének modellként, egy egészséges férfi-nő kapcsolat ellenében.

Aférfi nem lehet nő, a nő pedig nem lehet férfi. A nemek eltérőek, azonban kiegészítik egymást és EGY PÁRT ALKOTNAK!

Az árván maradt gyerekek jelleme sem fejlődik úgy mint aki egészséges családba nő fel. Pl nem tudja milyen egy apa minta...hát még ha két ratyit hall prédikálni naphoszat a szeretetről, meg az elfogadásról...ebben a kontexusban, engedélyezni lehetne a családon belüli kapcsolatokat is, söt lejjebb lehetne vinni a felnőtt korhatárt 14 re...sok aberrált örömére. A jogszabályozás nem mérvadó. Csupán egy darab papír aminek semmi szavatossága nincs.

Nem uszítok homokosok elleni gyűlöletre, azonban az a kampány amit folytatnak, undorító és gyomorforgató! Ilyen mértékű nyílt szexualitást utcán, gyermekek szeme láttára nem szbad mutogatni. És ebben élen járnak. Két ember szereti egymást....aha. Nem vagyok pszohológus. De az biztos, hogy a legtöbb kapcsolatot belső ösztönök határoznak meg. Nő ls férfi esetében is ott van a szexualitás. Aminek forrása nem nem az örömszerzés, mégha ezt is aggatják rá, vagy degradálták le erre a szintre, hanem az utódnemzés. És ennek a jutalma az a testi lelki kielégülés ami megelőzi. Homokoséknál is megvan a testi kielégülés....és ennyi. Nincs utód. Mert az ember alapvetően, vágyik erre. Hogyha ö nem lesz akkor is legyen valaki a véréből. A homoszexualitás a természet szákutcája, hibás egyedeknek. Jelenlegi világpolitikai, hatalmi játszmában egy eszköz a sok közül, az egészséges család modell elpusztítására. Ezek kikezdhetetlen érvek. Míg "a miért ne csináljuk azt ami jólesik, míg másnak ezel nem ártunk" felfogás általánosítása hibás gondolkodásra vagy annak hiányára, valamint a jóízlés teljes kifordultságára utal. A szarásis természetes folyamat de mégse a családi ebéd közben teszük, mindenki előtt...akor se ha muszály...jöhet a lepontozás a trolloktól, attól igazatok még ugysem lesz.

2017. febr. 15. 00:52
 33/59 anonim ***** válasza:
86%
32-es! Meleg férfiként kikérem magamnak, hogy egy szexuális vágyak által túlfűtött ösztönlénnyé degradáljanak. Évek óta élek párkapcsolatban és se én, sem a párom nem "kacsintunk félre". Ahogy az utcán sem szoktunk smárolni, vagy szeretkezni (és mielőtt valaki azzal jönne, hogy azért, mert félünk: elég sokat utazunk Nyugat-Európa toleránsabb országaiba és ott sem állunk neki az utcán nyalni-falni egymást, legfeljebb csak megfogjuk egymás kezét, mint más, hetero párok is). Lehet, te azt gondolod, tudod milyenek a melegek, de azért kérlek, ne csak a filmekben mutatott extremitásokból indulj ki. Köztünk is vannak idióták, akik feltünési viszketegségben szenvednek, de a nagy részünk tisztességes állampolgár, aki dolgozik, adót fizet, szereti a párját, és tökéletesen alkalmas lenne akár szülőnek is.
2017. febr. 15. 01:25
 34/59 anonim ***** válasza:
77%

Új terv: tiltsuk be a házasságot mindenki számára. Lássuk be, csak a baj van vele amúgy is. Kezdjük a problémákat: gyakorlatilag fiatalkorúak is házasodhatnak, ami a mocsok legalja, időről időre feltűnnek a "házasodik a gazda" c. műsorhoz hasonló szennyek, aztán ott a névfelvétel kérdése; menyasszony leélte 20+ évét a nevével, amit megszeretett, és ezt meg kell változtatni minden iraton, aztán ugye jön a válás, mert ne legyenek illúzióink, #32, a házasságok fele válással végződik, és változtathatjuk vissza a nevünket (nem is tudom, hogy van; mikor válás után megkapja az anyuka a felügyeleti jogot a gyerek felett, akkor megváltoztathatja a nevét? Szokás ez?)

Oooh és a költségekről meg ne feledkezzek... Egyik előző hozzászólásomban említettem, hogy járnak adókedvezmények a házasoknak, de hogy a másik oldalt is megkapirgáljam: egy normális, nagycsaládi esküvő rohadt drága; olyan drága, hogy annál már csak a válás drágább, amikor anyu viszi a lakást, meg a vagyont. Mert ugye még mindig válással végződik a házasságok fele :)

A gyereknevelést meg nem nemi beállítottsághoz kötném, hanem mondjuk végzettséghez. Ahol legalább az egyik félnek 8 általánosa van, vagy még annyi sem, annak kötelessége lenne állami gondozásba adni a gyerekét. Továbbá a mélyszegénységben élőknek sem adnám meg a jogot a gyerekneveléshez, hiszen az ilyen környezetben felnőtt gyerekekből nagyobb eséllyel lesznek piti bűnözők, mint egy iskolázott, középosztálybeli meleg pár gyerekeiből.

Vérlázító gondolat, mi? Na kb így hangzik a többség számára amikor egyes emberkék mindenféle nevenincs indokkal akarják tiltani a melegházasságot.

"Hurr-burr igaz szerelem csak férfi és nő között van!44!!4!!!"

.........IQ huszár :D

2017. febr. 15. 01:54
 35/59 anonim ***** válasza:
95%

32: eddig én több heteroszexuális pár nyilvános szerelmi akcióit láttam, mint meleg párét. Ezen a házasság sem fog változtatni, mert ma sem rejtőzködnek ám a melegek, mint egy korábbi megszólalásomban írtam, törvény már nem bünteti, ergo, miért is ne nyilvánítanák ki a szerelmüket úgy, mint egy heteró pár? És mégis, eddig milliószor láttam és éreztem magam kellemetlenül vadul csókolózó, cuppogó, gyakorlatilag utcán szárazon kefélő (érstd: ruhán keresztül) heteró párokat, mint melegeket, akiket amúgy még Budapesten (érted, a "nagyvárosban") egyetlen egyszer láttam nyilvánosan egyetlen darab szájrapuszival üdvözölni egymást. Most akkor mondd, melyik fogja jobban eltorzítani egy gyerek képét az egészséges szexualitásról? Egy kézfogás nem fogja a gyerek elképzeléseit elrontani. Sőt, úgy eleve kár a gyerekekkel példálózni, mert- az irományod szerint veled ellentétben- ÉN tanultam pszichológiát, és a gyerekek számára egyrészt az ilyesmi teljes (és szerintem borzasztó aranyos) naivitással kezelődik (fel nem fogja, hogy az, amikor két férfi vagy nő és férfi csókolózik, igazából egy szexuális töltetű valami- tinikorban meg sok gyerek minta nélkül is kipróbál homoszexuális dolgokat, mert miért ne), és a gyereknevelés szempontjából a legfontosabb a kiegyensúlyozott, szerető, békés légkör. Szerintem egy meleg párnál, aki jócskán megszenvedte az engedélyezési procedúrát, SOKKAL nagyobb esélye lenne egy ilyenre, mint 20. gyerekként beleszületni a putriba.

Amúgy, úgy beszéltek a gyerek mintaszerzéséről, mintha csak és kizárólag a szülei látnák el ezt a nemes feladatot. Igen, valóban nagyon befolyásolók a szülők, de ne hülyéskedjünk már, a testvérek, a család egyéb tagjai, idővel a barátok, tanárok, mindenki mintaként szolgál, és egy meleg párnál is lehet mondjuk ellenkező nemű rokon vagy közeli barát, aki ellátja az adott nemre jellemző példamutatással, szóval erre hivatkozni baromság.

2017. febr. 15. 08:56
 36/59 anonim ***** válasza:
9%
35-ös! Azért levegőt még vehetünk, ugye?
2017. febr. 15. 09:34
 37/59 anonim ***** válasza:
89%
36: felőlem meg is fulladhatsz, a saját jogaiddal azt csinálsz, amit szeretnél, de másokét korlátozni csak azért, mert az érzékeny kis látens buxi lelked nem bírja elviselni, amikor mások megélik amit te mélyen elnyomnál magadban, rendkívül civilizálatlan.
2017. febr. 15. 10:03
 38/59 anonim ***** válasza:
17%

Nem engedélyeztem. Ez egy intézmény, amiben nő és férfi családot alapít hivatalosan, amibe gyerekek is születnek feltehetően. A homoszexuálisok házassága megcsúfolná ezt az intézményt. Legyenek együtt, legyenek boldogok, de ne tegyenek úgy, mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga!

26/F

2017. febr. 15. 20:08
 39/59 anonim ***** válasza:
67%

"Ez egy intézmény, amiben nő és férfi családot alapít hivatalosan, amibe gyerekek is születnek "

Na ne mondd. A házasságban nem kell gyereket szülni, főleg nem hivatalosan, és házasság nélkül is lehet gyereket szülni. A gyerekszülésnek jogilag vagy hivatalosan semmi köze a házassághoz.

2017. febr. 15. 21:43
 40/59 anonim ***** válasza:
19%

Nem.Az egyik barátom azért kötötte fel magát,mert homi volt az apja és egy pasival élt.

Mindenki csak azt nézi,hogy mihez van a homiknak joga,arra senki sem gondol,hogy milyen érzés lehet pl.két meleg pasi gyermekének lenni,elviselni az osztálytársak tekintetét."Kisfiam mi volt este otthon? Először anya leszo..a le apát,majd apa szo.ta le anyát."

2017. febr. 15. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!