Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 8 evnel regebben vannak egyutt, van koztetek olyan aki sosem veszekszik a parjaval?
20 éve vagyunk együtt, és sosem veszekedtünk. Pár éve rájöttem, hogy ez a közönye miatt van. Azóta meg azért nem veszekszünk, mert nem szólunk egymáshoz.
Semmi sem tökéletes, van megcsalás, már nem kényeztetem, ő meg eddig sem kényeztetett.
10 éve vagyunk együtt, ebből 6 év házasság. Mindketten makacs emberek vagyunk, így előfordul, hogy összekapunk. Volt már 1-2 napos mosolyszünet, de eddig minden helyzetet megoldottunk.
A vitáink is inkább akkor voltak jellemzőek miután megszülettek a gyerekeink. Tény, hogy ezek nehéz hónapok voltak, de az én férjem rengeteg türelemmel rendelkezik, hogy kezelje és elviselje az időnként megzakkant feleségét. :D
Így voltunk 8 évig h semmi veszekedés, aztán egyszer csak bumm az egész egybe, válásközeli helyzet másfél évig ,
Jobb havi egy civódás és félévente egy tánsértörős anyázás, mint a közönybe fulladás vagy a felgyülemlett észrevétlen apróból giga gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!