Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak, előfordult, hogy beleszerettetek valaki másba? Hogyan küzdöttetek ellene?
Nem igazán.
Olyan volt párszor, hogy beindított, de nem foglalkoztam vele, inkább leléptem.
Ugyan már nem vagyok nős, de amikor az voltam, nem fordult elő soha.
Az persze más dolog, hogy kb. minden csinos fiatal csajszit megraktam volna(sose tettem meg, mielőtt valaki nekemtámad), de az nem szerelem.
A testem szerelmes lett már más férfiba. Nálam nem volt opció, hogy elkerülöm, mert tőlem 20 cm-re dolgozott minden áldott nap.
Én megbeszéltem a helyzetet a párommal, és javítottunk, felráztuk kicsit a kapcsolatunkat. A férfivel továbbra is kedvesen és barátságosan viselkedtem de ennyi. Próbáltam kerülni vele a kontaktot ha lehetett és maximálisan a munkára koncentrálni. Munka után pedig a páromra koncentráltam. Továbbá mindig ott volt a szemem előtt, hogy ő is ember. Ő büdös ha megizzad, biztos vannak idegesítő szokásai, valami igénytelensége, az ő zoknija sem illatosabb egy egész napos viselés után... szóval emberibbé tettem a gondolataimban, és így szépen kezdett lanyhulni a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!