Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt feleseg lettem?
A ferjem ma reggel kuldott nekem egy cikket a megunt felesegekrol.De elotte kijelentette mindket felesegevel rosszul jart.
7 eve vagyunk hazasok.
Azt mondja viccnek szanta vaahogy nem tudok rajta nevetni.
Ti mit tennetek a helyemben?Keressek neki masik feleseget?
Szerintem ül le vele higgadtan beszélgetni, kérdezd meg, hogy mi hiányzik neki a kapcsolatotokból és mit tudtok tenni- te is, meg ő is, hogy jobb legyen.
Ezeknek az odaszurogatos cikkeknek semmi ertelme. Ezekkel csak bántani lehet a másikat. Mondd el neki, hogy te sok mindent teszel érte és ez rosszul esett neked.
,,,,Afrikában a 17-19. században létezett egy Dahomey nevű királyság, ahol a férjek beadhatták megunt feleségeiket katonának. A nők hadseregbe lépését a helyi király tette lehetővé. Ez praktikus lépés volt, ugyanis az ország férfilakossága folyamatosan csökkent a háborúk és a rabszolga-kereskedelem miatt. S bár sok nő jelentkezett önként, a lehetőség kapóra jött a feleségükkel elégedetlen férjeknek is. Válás híján így egyszerűen elküldték őket katonának.
Az amazonokból álló sereg csupán kétszer szenvedett vereséget. Nem is csoda, hogy félredobott, frusztrált feleségekből álló alakulatokat a király legbátrabb harcosaiként tartották számon. Ezek a harcos nők a korban egyedülálló szabadságot élveztek: ihattak alkoholt, dohányozhat....,,,
ezt kuldte nekem mailben
nem iszom nem dohanyzom
Egy ilyen cikk szerintem inkább érdekesség, akár poén, ahogy az utolsó is beszúrta, de ezen nem borulnék ki.
A leírásod alapján azt hittem, hogy valami nlcafé szintű pszichológiai bölcsességet kaptál, hogy milyen jelei vannak, vagy akármi - ezt tényleg lehetne célozgatásnak érteni... de amit írtál? Nekem egyáltalán nem tűnik sértésnek.
Az orosz feleséges visszavágás lehet hasonló poén (simán bejátszanám :D), bár a vége kicsit durva. Én mondjuk simán elmondanám a helyedben, hogy szarul esett, mert szerintem ez neki eszébe sem jutott.
Az evtized legszarabb poenja
Egesz nap ezen rohog es mondogatja pakolak var a hadsereg kapitanyneni.
Hiaba mondom megbantott vele csak rohog
Neked más bajod van,nem.ez a cikk.
Netán az,hogy tapló a férjed?
Szerintem meg ráunt a pasi és nincs gerince kimondani! Azt akarja,magadtól kapcsolj,hogy :vége!
Kérdezz vissza,mi az,csak nem kilátásban van egy új kapitánynéni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!