Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat az, hogy egy házaspár kézenfogva sétál egymással az utcán, közben pedig nincs rendben a házasságuk?
Köszönöm a másik két válaszolónak is, szintén adtam zöldet.:)
Utolsó, imádom, amikor az ember feltesz egy egyszerű kérdést és egyből szerető lesz belőle.:D
Egyébként csak ismerem ezt a házaspárt, a férfi soha nem mond pozitív dolgokat a feleségéről, csak negatívokat, viszont láttam már őket kézenfogva sétálni. Ezért nem értem, hogy akkor most mi van...
És NINCS közünk egymáshoz ezzel a férfival, csak ismerősök vagyunk, nem is pályázunk egymásra, tehát nem ezért a kérdés.
Bár nem vagyok még házas, de talán a párkapcsolat is elég releváns...
Szóval én se vagyok mindig jó véleménnyel a páromról, mindketten piszkosul makacsak vagyunk, és sok az ellentét, és bár nem vagyok az a fajta, aki elhordja mások előtt, de ha olyan lennék, lenne mit :D (kölcsönös a dolog, nyilván ő is mesélhetne, mekkora hárpia vagyok)
De ha megyünk valahova, akkor nem azon töprengünk, hogy mekkora patáliát csapunk máskor, akkor a *közös* program az első, és mindkettőnk számára teljesen természetes a kézenfogva sétálás, elképzelni sem tudnám másképp, minden gond ellenére.
Szóval az, hogy nincs esetleg teljesen rendben a házasságuk, az nem jelenti azt, hogy ne lennének érzelmeik egymás felé, vagy hogy ne akarnák kifejezni ilyen módon a megmaradt köteléket. Szerintem. :)
Sokszor legszívesebben valtam volna de ha ö megfogta a kezem nyilvan nem fogom eltolni.
Olyan is volt hogy vita utan nem akartam adni a kezem de kis idő elteltevel ujra fogtuk egymas kezet.
Olyan is volt/legtobbszor igy van.. hogy az utcan puszi, csók , ölelés tölle -vagy ha valahova megyunk- othon viszont nem törődik velem szex kb.1szer 2-4 het alatt mert legtobbszor faradt..
Vagyis az amit sokszor latunk az csak ideig-óraig való. Hogy mi van a szívben az más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!