Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-45 éves férfiak, ti is ilyen 'aktívak' vagytok?
Ti ilyen korban mennyire vágytok a feleségetekre?
Milyen gyakran szexeltek?
Mennyit szeretnétek?
Nok is irhatnak akiknek ilyen idos férjük van.
Mert a fèrjem 44 éves és egy ideje, egy héten 4-6 éjjel szexelünk és egy éjjel több alaklommal is elmegy,nem egymás után, hanem például este, akkor hajnalban, és képes felébreszteni éjszaka hogy "csináljunk már valamit"! A multkor nekem esett a nappali kellos közepén, alig tudtam lecsillapítani, hogy majd lesz rá elég idonk az ágyban. Akkor amilyen sms-eket küld (a farkáról stb.). Akkor az ágyban kész "akrobata", amilyen pozíciókban csináljuk.Akkor milyen kellékeket szerzett be. Igaz hogy sosem volt valami "visszafogott" ilyen téren, valamint azèrt mindig meg volt a heti 2-3 alkalom. És amivel meglepett hogy akar egy kislányt, azt mondta hogy ha kell akkor orvosi segítséggel, hogy biztosan kislány legyen. Ezt végül is megértem, mert csak fiaink vannak még hozzá 5(12-20 évesek) :). Ezert is mondtam neki néhány alkalommal hogy álljon le, mert nem csak mi vagyunk itthon (igaz "szépen elvagyunk rendezve" mert a ket kisebb van a tetotérben, a három nagyobb az emeleten, mi pedig a földszint alatt) igaz hogy a fiúk közül már három él szexuális életet[ nem is akár milyet(az emeletrol le hallom hozzánk a hangokat, pedig jó vastagak a falak) igaz volt kitôl örökölniük]
Nekem nincsen azzal semmi bajom hogy szexelni akar, csak ne ennyiszer,hogy egy éjjel többször is, én így nem tudom magamat kipihenni másnapra(amit már a munkahelyemen észre is vettek, és ujságoltam a bnomnek hogy mi van stb... és mondta hogy nem-e cserélünk mert az ô férje meg sokkal fiatalabb az enyèmnél de szinte alig lehet bármikor rávenni valamire valamivel) meg Én is kívánom Ôt mert mindig is jól nézett ki,ad magára, izmos testalkatú amit szerencsére mindegyik gyerekünk örökölt tole,(végülis mit nem, mert olyanok mint hat tojás, ugyan az a járás, beállás stb. egy iskolába járnak és még nem volt olyan hogy ne keverjék össze oket, igaz ezért mink is tettünk mert mindegyikojüknek A-Á val kezdodik a nevük) öt évet nyugod tan letagadhatna stb.
Bocsi, ha hosszúra sikerült, meg ha leírtam egy csomó lényegtelen dolgot de...
39/N
ha ez viszonylag hirtelen jött,akkor az van,hogy félrekúrt.
a félrekúrás ráébresztette,hogy ő eddig egy szelídített oroszlán volt évekig,a félrekúrás alatt újra felismerte,hogy ő egy igazi kefélőgép.
ezért kell fél évente legalább 1x megdugni valami új pipit,hogy ne felejtsük el,hogy mik is vagyunk.
Szerintem is igy van, ahogy az utolsó írta. Mit fogsz tenni 60 evesen, amikor o még igen aktív lesz- es az lesz, ahogy latom, mert genetikailag ilyen- es te mar érthetően pihenni szeretnél? Nem irigyellek.
Egyébként:
Orvosi segítséggel Európában sehol sem lehet mesterséges megtermékenyítés során nemet választani. Talán az USAban... Minden más próbálkozás, h- hany nappal előtte meg utána, stb stb, - csak bizonytalan próbálkozás...
Sírok ezeken a kommenteken, örvendetes hogy mindenkinek csodálatos a szexuális élete :D
De ugye ez csak mese habbal.
Az én szexuális életem tökéletes.
A bal kezem mindig akarja amikor én, pont annyi ideig szereti, mint én, és benne van mindenben, amit csak szeretnék tőle. Perfect!
Esetleg kapuzárási pánik? Vagy tényleg nagyon szeretne egy babát, és ezért akar állandóan kufircolni :)
Férjem 43 éves, 6 éve vagyunk együtt és mi is bármikor, bárhol bírunk szeretkezni. De nálunk az elejétől fogva működik a kémia (gyakorlatilag a megismerkedésünk első órájában szexeltünk és az első 2 évben kb reggel-este, mára kicsit lassítottunk úh maradt a heti 4-5) sikerült is összehoznunk egy pici babát :)
Záli! Te nem panaszkodsz, hanem dicsekszel!
Örülj neki hogy kíván! Én a helyedben kölcsön adnám a barátnőmnek is, biztos ami biztos, ő nem meri lecsapni a kezedről, és az étvágyát kicsit csökkentené! :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!