Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt valaki úgy, hogy házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki úgy, hogy házasságban élve beleszeretett másba? Hogy tudtátok titkolni otthon?

Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 14:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
91%
Időnként beleszeretek másba. Onnan veszem észre, hogy elkezdek ábrándozni. Érdekes módon ez mindig jót tesz a házaséletünknek itthon, mert inspirált, feldobott leszek. Azt nem mondom el otthon, hogy miket fantáziálok, de a párom tudja, hogy épp ki iránt lelkesültem fel, mert beszélünk róla. Nem féltékeny, ilyenkor talán méginkább sikerül összehangolódni, az ágyban is, az életben is. Sosem csalnám meg! Aztán szépen lecseng a dolog, pár hónap után jön màs talán. Hát így. Azt hittem, a házasságban soha többé nem fog senki más megtetszeni. Tévedtem. Kísértés mindig lesz. De nem élek a lehetőséggel.
2016. nov. 14. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult már, hogy beleszerettem másba, pontosabban inkább megtetszett. A férjem egyik jó barátjába sajnos bele is szerettem, és úgy láttam, hogy ő is belém. Természetesen neki is van felesége, felnőtt emberek vagyunk, ezt gond nélkül tudjuk kezelni.

Ettől függetlenül soha nem csaltam meg a férjem, ő volt az első férfi az életemben, és nem is lesz soha más.

2016. nov. 26. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem, ne mondjuk semmire, hogy soha, inkább azt, hogy nem valószínű, esetleg, nem tervezem, de ha úgy alakul, akkor felnőtt emberek módjára kezeljük... Azaz elválunk, majd újraházasodunk, amíg nem jön a következő... (he-he)

Amúgy meg, igaza van a: #1-nek, #5-nak, #11-nek - szerintem.

2016. nov. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!