Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy törvénymódositással kötelezővé tennék mindenkinek a házasságot, szingliket is beleértve, annak mi lenne a következménye?
Ha nem lenne barátom, és nem mehetnék külföldre, akkor felajánlanám a meleg barátomnak, hogy kamu házasodjunk. Utána ő élhetne tovább a barátjával én meg keresném a leendő (nős) páromat, aki valószínűleg ugyanígy cselekedett volna.
25L
Az h az érintetek összeverődnének és felgyújtanák annak a házát aki ezt kitalálta őt magát meg fellógatnák az andrási úton.
Mit gondolsz mért nincs gyermektelenségi adó meg kötelező sorkatonaság ? Egy kormány se olyan hülye hogy generáljon magának alaphangon 2 millió ellenséget.
Megvannak a videók 14-böl a netadó tüntetésről ?
Ez úgy 1000 X durvább lenne. Amit te akarsz azt úgy hívják h diktatúra. Amikor az állam az emberek privát életébe szól bele és előírja h h éljenek.
Lásd Észak Korea.
Ezt nem teheti és hatalmas pofátlanság is lenne.
Nekem pl azért nincs kapcsom mert nem hiányoznak az életembe plusz programok meg olyan problémák amik most nem léteznek. V is e nélkül is bőven van mit csináljak.
Tudod ezt hívják magánéletnek.
Épp elég nekem végighallgatni azt a tonnányi rinyát, személyeskedést amit a rokonoktól/ munkatársaktól megkapok.
Legalább a saját házamban hagyjanak békén, köszönöm.
És nem nem fog megváltozni, nem izgat h ez v kinek nem tetszik.
Na cső
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!