Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy 27-28 évesen házasodhattál volna, de inkább hagytad uszni azt a kapcsolatot, aztán utána meg már egyedül maradtál végleg?
Mert mondjuk 27-28 évesen még ott tartottál, mint egy 23 éves...aztán választhattál volna, hogy belemész a házasságba és majd önmagad durva elnyomása árán majd "megjavulsz" felnősz...
De nem hagytad, aztán utána meg már pusztán a korod miatt már mindenki kivénhedtnek kezelt és a kutyának sem kellettél?
Pedig nekem azt mondták, hogy nem baj, nem vagyok lemaradva semmiről...ahaaaa....csak az a baj, hogy ha 30 éves leszek, akkor ugy is fognak kezelni, nem pedig 26-nak, ami kb annyi idősen leszek.
A lemaradást a hülye neveltetésem és a gyér külsöm miatt szedtem össze. És közrejátszott még a depresszióra való hajlam.
Vigasztald csak magad ezzel. Ettől még nem lesz igaz. Nőként is nehéz megfelelő pàrt talàlni. Hogy csak egy dolgot emeljek ki: marhàra nem mindegy hogy egy pasi csak ürítésre hasznàl egy nőt, vagy ennél komolyabb szàndékai vannak. Ezen gondolkozz el, mielőtt ilyen f* szsàgokat leírsz, miszerint a nőknek könnyebb. Rohadtul nem az.
Ha nagyon nem talàlod a szàmodra megfelelő pàrt, akkor TE vagy a baj, nem mindenki màs.(erre nem az a magyaràzat, hogy a nőknek könnyebb) mindössze arról van szó, hogy a hiba a te készülékedben van.
Akinek a személyisége, stílusa nem elviselhetetlen az talàl párt. ( ha tesz is érte, és nem a csodàra vàr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!