Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a nőkről és férfiakról, akik a "házasságuk megmentése céljából" vállalnak még egy gyereket a már meglévő (k) mellé?
Ismerősi körömben épp most várandós egy hölgy, aki úgy gondolja, hogy egy újabb babával megmentheti a házasságát.
Mi erről a véleményetek?
Ágnyeszka Drága!
A kérdésedre a válaszom: igen, az illető hölgytől tudom, mivel nem csinál titkot abból, hogy válságba jutott a házassága, amit ilyenmódon kívánnak helyrehozni.
Ez a kioktató stílus pedig amit képviselsz, baromira nem áll jól neked. Ha nincs a témához kapcsolódó releváns tapasztalatod/véleményed, miért vagy itt?
Ez volt a releváns véleményem kedves Kérdező. :) Mi nem tiszta benne, kérdezz nyugodtan. :)
Mindenki söpörgessem a maga háza előtt.
Talán tisztább-őszintébb életünk lenne.
Ágnyeszka,
tudod, ez egy olyan oldal, ahol az ember kérdést tesz fel, más meg válaszol a kérdésre, már amennyiben tud.
Én feltettem a kérdésem, mert érdekel, hogy mi mozgathat egy nőt gyerekvállalásra, mozgathatja-e a megromlott házassága például, de te egy betű erejéig nem válaszoltál a kérdésre, csupán belém, a kérdést feltevőbe kötöttél belém.
Akkor szerinted ki nem foglalkozik a saját dolgával?
Vagy egyszerűen csak érzékenyen érintett a kérdés? Te magad is azon népes táborba tartozol, akik ilyen módszerekhez folyamodnak? A kirohanásod után nem csodálkoznék, bár bevallani van egy sanda gyanúm, hogy nem lesz merszed, sőt, foggal-körömmel tagadni fogod.
Lehetsz te akármilyen modernkori erkölcscsősz, attól ez a jelenség bizony még létezik. Nem az én ismerősöm az első, aki a gyerekvállalást látja a problémája megoldásának, és sajnos szerintem nem is az utolsó. Ha kinyitnád a kicsike kis csipás szemed, biztosan te is tovább látnál a saját beszűkült világodnál.
Részemről lezártnak tekintem kettőnk párbeszédét, és örülnék, ha nem bort innál és vizet prédikálnál a jövőben, azaz olyan dolgokkal foglalkoznál, amiben te magad is érdekelt vagy.
-szànalmas
- egy gyerek nem jàtékszer, nem erre való. Undorító, ha valaki erre akarja hasznàlni. Az ilyen nem anya. Nem szülő.
- egy gyerek nem fogja megmenteni a szar kapcsolatot, csak egy eszköz, hogy a pàrnak ne a problémàival kelljen foglalkoznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!